Stiri

Windows XP a implinit 10 ani

Publicat: 24 aug. 2011

Este oficial ! Windows XP are astazi 10 ani de cand a fost lansat. Pe 24 august 2001 , reprezentantii Microsoft anuntatu lansarea celui mai modern sistem de operare pe atunci. Lucrurile au evoluat , iar Windows XP a inceput sa piarda cate putin din teren in fata Windows Vista si cel mai nou sitem de operare , Windows 7 .

Intre timp , Vista s-a dovedit a fi un esec , fapt pentru care Microsoft va retrage support-ul pentru Vista cel mai probabil in 2014. XP-ul este cel mai iubit sistem de operare inca si in zilele acestea cand concurenta este destul de mare , acesta fiind preferate de majoritatea gamerilor , in general copii si o mica parte , adulti datorita cerintelor foarte mici de sistem si configuratie excelenta care ofera un plus cand lansam o aplicatie de gaming ( jocuri ).

Windows XP a avut o viata destul de lunga , acesta dobandind pe parcursul “vietii” 3 Service Pack-uri . XP-ul inca este cel mai preferat sistem de operare dar odata cu lansarea Windows 7 a inceput sa piarda teren in fata sa.

Microsoft a anuntat ca suportul pentru Windows XP va fi intrerupt in intregime in aprilie 2014.

LA MULTI ANI WINDOWS XP!loading...

Adauga un comentariu