Prima pagină » Turism » Calatorii » Wiz Air introduce noi zboruri din Cluj-Napoca. Spre ce destinații vor fi operate noile curse

Wiz Air introduce noi zboruri din Cluj-Napoca. Spre ce destinații vor fi operate noile curse

12 mai 2021, 11:56,
BZI.ro, în Turism

Veste bună pentru cei care au în plan să călătorească în această vară către unele dintre cele mai apreciate destinații de vacantă europene. Wizz Air a anunțat că introduce noi zboruri din Cluj-Napoca către Italia şi Grecia, respectiv Catania-Sicilia şi Creta-Chania. Către Chania va fi operat un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă iar spre Catania vor fi doua curse săptămânale în zilele de marţi şi sâmbătă.

Primele zboruri vor decola de pe aeroportul din Cluj-Napoca în data de 12 iunie 2021 iar tarifele încep de la 119 lei / 24,99 de euro.

Wiz Air introduce noi zboruri din Cluj-Napoca

Compania Wizz Air a anunțat marți prin intermediul unui comunicat că a programat două noi rute din Cluj-Napoca către Chania (Grecia) și Catania (Italia), cu un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă spre Chania și două zboruri săptămânale în zilele de marți și sâmbătă spre Catania.

Zborurile dinspre Cluj-Napoca spre Chania vor deputa în data de 12 iunie 2021, vor fi programate în fiecare sâmbătă și tariful biletelor va pleca de la 149 de lei / 29,99 de euro. Zborurile de la Cluj-Napoca spre Catania vor deputa în data de 12 iunie 2021, vor fi programate în fiecare marți și sâmbătă și tariful biletelor vă pleca de la 119 lei / 24,99 de euro.

Tariful este pentru un singur segment și include taxa de administrare, bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicăției WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

Aceste două noi rute suplimentează legăturile existente operate deja de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către insula grecească Creta și insula italiană Sicilia, ambele destinații populare de vacanță pentru români. Astfel, pasagerii din Cluj-Napoca și din împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air către noi destinații de vacanță din Grecia și Italia în această vară.

Wiz Air, măsuri de protecție în avioane

Wizz Air a implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a-și proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni, astfel încât pasagerii WIZZ să se poată simți încrezători că zboară în siguranță spre destinație.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

„Suntem bucuroși să anunțăm mărirea rețelei de rute din România către Grecia și Italia prin două noi destinații în splendidele insule ale Cretei și Siciliei. Prin cele două rute din Cluj-Napoca către Chania și Catania, oferim mai multe destinații încântătoare de vacanță românilor, care se pot bucura de tarife ultra-ieftine și zbura în siguranță către destinația estivală preferată la bordul unor aeronave moderne. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători către aceste frumoase destinații însorite”, a declarat Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *