Stiri

Wizz Air a lansat o aplicatie gratuita pentru sistemul de operare mobil iOS

Publicat: 12 feb. 2013

Operatorul de zboruri low-cost Wizz Air a lansat o aplicatie gratuita pentru sistemul de operare mobil iOS, care ruleaza pe iPhone si iPad. Aceasta le permite utilizatorilor sa consulte orarul de zbor si sa efectueze rezervari.

„Noua aplicatie functioneaza de fapt din luna decembrie a anului trecut, pana la aceasta ora existand deja peste 30.000 de descarcari la nivelul tuturor pietelor pe care opereaza compania Wizz Air. Pentru a putea efectua o rezervare cu ajutorul aplicatiei, utilizatorul trebuie fie sa aiba deja statut de membru al Wizz Discount Club, fie sa devina membru pe parcursul procesului de rezervare. Costul acestei optiuni este de 135 lei pe an, insa, o data devenit membru Wizz Discount Club, beneficiezi de o reducere de 45 de lei pe orice segment de zbor, atat pentru tine, cat si pentru alti noua pasageri care calatoresc in acelasi grup. Cu exceptia rezervarii, aplicatia poate fi accesata si utilizata pentru alte tipuri de operatiuni fara sa fie cerut statutul de membru Wizz Discount Club”, a declarat Daniel Amzar, purtator de cuvant al Wizz Air.

Potrivit acestuia, versiunea pentru Android va fi lansata in luna iunie a acestui an, iar in urmatoarele saptamani vor fi disponibile servicii suplimentare pentru aplicatia deja lansata. Este vorba de posibilitatea efectuarii check-in-ului de pe dispozitivul mobil.loading...

Adauga un comentariu