Calatorii

Wizz Air, anunt pentru pasageri. O noua ruta va fi lansata din Bucuresti

Publicat: 20 sept. 2019

Compania aeriana Wizz Air a anuntat joi lansarea rutei Bucuresti Lyon, zborurile urmand sa fie operate din data de 2 iunie 2020.

Zilele de operare a zborului catre Lyon vor fi martea si sambata. Biletele pentru noua ruta sunt disponibile pe site-ul companiei si pot fi rezervate de la pretul de 119 lei (25 euro).

Compania va folosi o aeronava Airbus A321 pentru zborurile catre Lyon.

"Cu mare bucurie vreau sa va anunt alocarea unei noi aeronave aici la Bucuresti si de asemenea, lansarea unei noi rute, Bucuresti – Lyon, va fi cea de-a treia ruta pe care o deservim catre Franta", a anuntat joi managerul de Comunicare Corporatista al Wizz Air, Paulina Gosk.

Pe de alta parte, compania de transport aerian a anuntat suplimentarea curselor catre destinatiile Tel Aviv (de la 9 curse saptamanale la 14), Milano (de la 11 curse la 14) si Torino (de la 3 la 4 zboruri).

"De asemenea, vom spori frecventa zborurilor catre Tel Aviv, Milano si Torino. Luna trecuta am anuntat, de asemenea, lansarea a doua rute noi, catre doua destinatii, una este Bucuresti-Londra Southend si cealalta Bucuresti – Edinburgh, acestea vor deveni operationale prima in noiembrie si cealalta in decembrie 2019", a precizat Paulina Gosk.

Reprezentanta Wizz Air a mentionat ca numarul total al pasagerilor care au zburat din Romania cu aceasta companie aeriana a depasit 50 de milioane.

"Ieri am sarbatorit un eveniment important, si anume pasagerul cu numarul 20.000.000 care a plecat de la Bucuresti, si pasagerul cu numarul 50.000.000 care a zburat din Romania alaturi de Wizz Air. Acesti pasageri au primit vouchere din partea noastra, care constau intr-o calatorie cu urmatorul zbor Wizz Air pe care il alegeau", a afirmat managerul de Comunicare Corporatista al companiei.

Wizz Air se prezinta drept cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 119 aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, asigurand conexiunea intre 151 de destinatii din 44 de tari. Din Romania, Wizz Air opereaza 148 de destinatii din 20 de tari, cu plecare de pe 10 aeroporturi romanesti.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit