Calatorii

Wizz Air extinde baza din Bucureşti

Publicat: 05 dec. 2019

Wizz Air extinde baza din Bucureşti. Operatorul aerian low-cos Wizz Air a alocat o nouă aeronavă Airbus A321. Ea va intra în flota Wizz în iulie 2020. Asta va duce flota companiei din Bucureşti la 13 aeronave. Din iulie 2020, Wizz Air va lansa şi două noi rute din Bucureşti către Praga, în Cehia, şi Sevilla, în Spania.

Noi rute lansate de Wizz Air

În a doua parte a anului 2019, compania a anunţat noi destinaţii către Londra Southend, Edinburgh sau Lyon. Acestea le oferă pasagerilor din România noi oportunităţi de a călători în Anglia, Scoţia şi Franţa.

Cu această nouă aeronavă, numărul aparatelor de zbor alocate de Wizz Air bazelor sale din România va creşte la 30 în 2020. De altfel, numărul angajaţilor va creşte, ajungând la 1.100. Compania oferă acum 152 de rute spre 20 de ţări, de pe zece aeroporturi locale. De curând compania a aniversat 50 de milioane de pasageri transportaţi din România. Dintre aceștia, 20 de milioane de pasageri din Bucureşti.

Wizz Air oferă spre vânzare în 2020 aproape 11 milioane de locuri, ceea ce reprezintă o creştere cu 10% de la an la an.

Wizz Air extinde baza din Bucureşti. Bilete începând de la 89 de lei

Biletele pentru noile rute sunt deja puse la vânzare şi pot fi rezervate de la doar 89 de lei.

De asemenea, alocarea noii aeronave va permite şi creşteri de frecvenţe spre rute populare.

„Suntem bucuroşi să anunţăm aeronava cu numărul 13 din flota Wizz Air din Bucureşti, precum şi două noi rute. Sevilla este o destinaţie complet nouă pentru reţeaua Wizz Air şi o lansăm din Bucureşti începând cu iulie 2020 împreună cu Praga, despre care ştim că este foarte apreciată de turiştii romani. Astfel, rămânem dedicaţi pieţei din România şi oferim noi oportunităţi de călătorie interesante către cele mai atractive destinaţii din Europa şi nu numai. Echipajul nostru profesionist şi prietenos va întâmpina în curând pasagerii la bordul noii aeronave Airbus A321 ce va începe să opereze în România din vara anului viitor”, spune Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.loading...

Adauga un comentariu