Calatorii

Wizz Air lansează două noi rute din România, de la Iaşi şi Craiova. Iată unde poţi călători la tarife pornind de la 89 lei

Publicat: 28 sept. 2020
Wizz Air lansează două noi rute din România
Wizz Air lansează două noi rute din România, de la Iaşi şi Craiova, spre Birmingham (Marea Britanie), primele zboruri fiind pe 23 şi 24 octombrie

Wizz Air lansează două noi rute din România, de la Iaşi şi Craiova, spre Birmingham (Marea Britanie), primele zboruri fiind pe 23 şi 24 octombrie. Compania aeriană anunţa ca biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau Wizz mobile app, la tarife pornind de la 89 lei.

Veşti excelente pentru persoanele care îşi doresc să călătorească în următoarea perioadă. Compania aeriană Wizz Air lansează noi rute din România spre Birmingham. Mai jos puteţi vedea orarul zborurilor.

Wizz Air lansează două noi rute din România. Preţul biletelor pleacă de la 89 de lei

Operatorul aerian low-costa Wizz Air anunţă două noi rute de la Iaşi şi Craiova spre Birmingham în Marea Britanie, începând din 23 şi 24 octombrie 2020, se arăta într-un comunicat al companiei.

De asemenea, potrivit sursei citate, biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau Wizz mobile app, la tarife pornind de la 89 lei.

De asemenea, reprezentanţii Wizz Air susţin că zborurile de la Iaşi la Birmingham vor începe pe 23 octombrie şi vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea şi duminică, în timp ce zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie şi vor fi disponibile marţea şi sâmbăta.

„Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie şi a opta din reţeaua Wizz de la Craiova, în timp ce de la Iaşi, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie şi a douăzecea din reţeaua de rute de la Iaşi. Birmingham este al doilea cel mai mare oraş din Marea Britanie şi un puternic centru de afaceri şi industrial, deoarece zona găzduieşte o parte semnificativă a facilitaţilor auto din insula şi aproximativ 40% din producţia de bijuterii din Marea Britanie. Contextul economic important al Birminghamului oferă multe oportunităţi pentru munca şi afaceri.”, se menţionează în comunicat.

Wizz Air lansează harta interactivă de planificare a călătoriilor

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere şi cea mai ecologică* din Europa, a lansat pe 23 septembrie Harta pentru planificarea călătoriilor, un instrument de căutare nou şi actualizat permanent, conceput pentru a ajuta pasagerii să stabilească către ce destinaţii din reţeaua WIZZ pot zbura în momentul căutării şi să îi informeze cu privire la restricţiile de călătorie cauzate de pandemia de coronavirus.

În această perioadă incertă pasagerii se pot baza pe Harta Wizz Air de planificare a călătoriei pentru a verifica rutele operaţionale şi regulile de călătorie relevante folosind un sistem cu coduri de culori. Pentru a folosi harta, pasagerii trebuie doar să selecteze aeroportul de plecare dorit şi apoi să aleagă oricare dintre destinaţiile disponibile din reţeaua WIZZ. Ţările şi aeroporturile sunt codificate pe culori în funcţie de restricţii – verde înseamnă că nu există restricţii pentru a intra în ţara pe calea aerului; galben înseamnă că există restricţii parţiale (test / carantina / izolare) pentru a intra în ţară prin aer; roşu înseamnă că există interdicţie totală sau parţială de a intra în ţară prin transport aerian.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la reglementările de călătorie, pasagerii pot selecta anumite rute care îi vor direcţiona către o pagină de informaţii de călătorie specifice fiecărei ţări, care include linkuri relevante către site-urile guvernamentale, pagini de călătorie utile şi orice formulare obligatorii ce trebuie completate înainte de plecare.

Ce reguli trebuie să respecte pasagerii

În ceea ce priveşte regulile impuse, pentru o călătorie sigură şi confortabilă la Birmingham cu Wizz Air, compania a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătăţite, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabina având şi mănuşi.

În plus, aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al Wizz, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

În acelaşi timp, pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, Wizz Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, operează o flotă de 124 de aeronave Airbus A320 şi A321. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

Adauga un comentariu