Calatorii

Wizz Air lansează o nouă rută, Cluj Napoca – Liverpool din 23 octombrie. Preţurile pornesc de la 89 de lei

Publicat: 10 sept. 2020
Wizz Air lansează o nouă rută
Wizz Air lansează o nouă rută, Cluj Napoca - Liverpool din 23 octombrie. Preţurile pornesc de la 89 de lei

Wizz Air lansează o nouă rută, Cluj Napoca – Liverpool începând cu 23 octombrie 2020. Bilete sunt deja puse în vânzare, preţurile pornind de la 89 de lei. Totodată, compania aeriană a anunţat devansarea la 1 octombrie a operării zborurilor de la nouă baza din Bacău către Londra Luton.

Wizz Air a lansat o nouă ruta de la Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon începând cu 23 octombrie 2020. Biletele sunt deja în vânzare pe wizzair.com şi prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene cu tarife care pornesc de la 89 de lei.. Totodată, zborurile de la nouă baza din Bacău către Londra Luton, anunţate în luna iunie, vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci zboruri săptămânale şi vor creşte până la zboruri zilnice după deschiderea bazei pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la nouă bază WIZZ de la Bacău, care va fi deschisă oficial pe 29 octombrie.

Wizz Air lansează o nouă ruta, Cluj Napoca – Liverpool din 23 octombrie

Începând cu 23 octombrie, Wizz Air va oferi zboruri către „oraşul dinamic şi efervescent Liverpool”, care devine astfel a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj-Napoca, se spune în comunicat. Cu această nouă ruta, oamenii din Cluj-Napoca şi din zonele înconjurătoare se pot bucura de 32 de destinaţii cu tarife reduse în reţeaua extinsă Wizz din cel mai mare oraş din Transilvania.

Biletele pentru cursele din Cluj-Napoca spre Liverpool sunt deja în vânzare pe wizzair.com şi prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene, la preţuri care pornesc de la 89 de lei.

„Suntem încântaţi să lansăm această nouă conexiune low-cost între Cluj-Napoca şi Liverpool, pentru a le oferi pasagerilor noştri fideli posibilitatea de a explora aceste oraşe vibrante. Wizz Air este în avangarda aviaţiei în materie de măsuri îmbunătăţite de sănătate şi igienă, iar clienţii noştri din Marea Britanie şi Cluj-Napoca continua să spună ‘DA’ zborului, deoarece aducem mai multă conectivitate şi ajutăm economia să îşi revină. Echipa Wizz aşteaptă cu nerăbdare să primească în curând pasagerii obişnuiţi şi noi la bordul flotei noastre tinere şi verzi de aeronave Airbus”, a declarat Owain Jones, Managing Director Wizz Air UK.

Ce se întâmplă cu zborurile din Bacău către Londra Luton

În ceea ce priveşte zborurile de la nouă baza din Bacău către Londra Luton, anunţate în luna iunie, acestea vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci curse săptămânale, urmând să ajungă la zboruri zilnice după deschiderea bazei, pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la nouă bază Wizz de la Bacău, care va fi deschisă oficial pe 29 octombrie.

Măsuri de igienă şi protecţie introduse de Wizz Air

Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea şi siguranţă clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabina având şi mănuşi. Pasagerii fără măşti nu se pot îmbarca dar le pot achiziţiona prin intermediul pachetului igienic (1 recipient cu gel dezinfectant, 2 perechi de mănuşi, 2 măşti, 6 şerveţele dezinfectante).

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, operează o flotă de 124 de aeronave Airbus A320 şi A321. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

Adauga un comentariu