Calatorii

Wizz Air taie preturile pe toate destinatiile. Tarifele pornesc de la 39 de lei

Publicat: 04 sept. 2019

Operatorul low-cost Wizz Air anunta astazi o reducere de 20% pentru zborurile din reteaua extinsa a companiei.

Promotia este valabila astazi pentru rezervarile noi catre cele 150 de destinatii ale companiei din intrega Europa, dar si din afara, iar calatoriile se poate realiza oricand, fara limita in ceea ce priveste perioada. 

Reducerea de 20% se aplica tarifelor incluzand taxele si costurile obligatorii, dar fara taxa de administrare, iar preturile pornesc de la 39 de lei.

Promotia este valabila pe 4 septembrie, de la ora 00:00 la ora 23:59, ora Europei Centrale si de Est.

Pretul se aplica numai pentru rezervarile efectuate pe site-ul wizzair.com sau prin intermediul aplicatiei WIZZ pentru mobil. Reducerea nu se aplica pentru rezervarile de grup.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, opereaza o flota de 119 aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 150 de destinatii din 44 de tari. Compania a transportat 34 de milioane de pasageri in 2018.

Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares. Wizz Air este membra a Asociatiei Internationale a Transporturilor Aeriene (IATA) si a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinta la nivel global in ceea ce priveste recunoasterea sigurantei companiilor aeriene.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit