Stiri Turism

Wizz Air vrea pasagerii Malev

Publicat: 06 feb. 2012
9
Operatorul aerian low-cost Wizz Air face oferte pasagerilor vizati de suspendarea operatiunilor Malev venind cu optiuni de rerutare catre si din Budapesta.
Compania aeriana nationala a Ungariei Malev si-a incetatat operatiunile pe 3 februarie, dupa 66 de ani de la infiintare.
Pasagerii care detin un bilet electronic Malev pentru perioada 3 februarie – 24 martie 2012 pot apela call center-ul Wizz Air. Locurile sunt limitate, iar zborurile trebuie reprogramate pana pe 13 februarie.
„Fiind cel mai mare operator aerian in Europa Centrala si de Est consideram ca este important sa ajutam pasagerii ale caror planuri de calatorie au fost intrerupte de deciza Malev de a suspenda operatiunile”, a declarat György Abrán, directorul comercial Wizz Air.
Wizz Air a transportat peste 11 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa din 34 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.Adauga un comentariu