Secretele istoriei

Wolf Messing, omul care a prezis infrangerea lui Hitler

Publicat: 21 iun. 2013
3
Pe langa prezicerea infrangerii lui Hitler, Wolf Messing i-a prezis si lui Stalin, pe cand se afla la Moscova, faptul ca Germania va ataca URSS.
Wolf Messing i-a facut doua demonstratii spectaculoase lui Stalin folosind tehnicile sugestiei mentale. In prima demonstratie el a ridicat de la banca 100.000 de ruble, cu o simpla foaie de hartie goala rupta dintr-un caiet de elev. In a doua demonstratie a patruns nonsalant in cel mai bine pazit buncar al dictatorului, sugerandu-le garzilor ca este Lavrenti Beria seful KGB, cu care de altfel nu semana deloc. Din Fate Magazin(august 2006) redactat de  Paul Stonehill putem afla detalii interesante, scrie zonamisterioasa.eu. 
Wolf Grigorievici Messing  provenea dintr-o familie saraca de evrei din orasul Gora-Kavalerya, langa Varsovia, Polonia. In copilarie a suferit de somnambulism/lunatism o tulburare ce se credea a fi cauzata de fazele lunii. El a fost vindecat atunci cand parintii sai au pus o cada cu apa rece langa patul lui, astfel atunci cand se trezea trebuia sa paseasca in ea ca sa isi revina.
Wolf Messing era platit cu sume derizorii pentru munci dezonorante. Odata chiar a lesinat de foame pe strada. A fost dus la morga, unde a fost salvat din starea extrem de grava in care se afla de celebrul psihiatru si profesor Abel.
Abel l-a invatat pe Messing sa isi reprime senzatiile de durere fizica.
Messing a devenit fachir. Ii lasa pe oameni sa ii intepe gatul si pieptul cu ace si cuie tptul petrecandu-se in fata publicului, astfel castiga bani ca sa isi ajute familia saraca.
Dupa varsta de 16 ani Messing deja devenise un nume cunoscut la nivel international. Acesta a atras atentia marilor savanti ai acelor vremuri precum : Albert Einstein, Sigmund Freud si chiar cu Ghandi in 1927.
Datorita abilitatilor sale, acesta a atras mania lui Adolf Hitler care a pus o recompensa de doua sute de mii de marci pe capul sau.
Legendarul artist si faimos telepat a lucrat pana in 1974. Se presupune ca toate jurnalele sale au fost confiscate de KGB. Wolf Messing a murit in 1974 si a fost ingropat alaturi de sotia sa la cimitirul Vostryakovsky din Moscova.
Adauga un comentariu