Din lumea filmului

Woody Harrelson va fi mentorul lui Han Solo in noul spin-off Star Wars

Publicat: 04 ian. 2017
3

Dupa un rol proeminent, de antrenor al protagonistei in The Hunger Games, Woody Harrelson se va alatura distributiei noului spin-off despre originile lui Han Solo, anunta Variety.com. Pelicula va incepe filmarile luna aceasta si urma sa fie lansata pe 25 mai 2018, insa a fost amanata pentru 13 decembrie, acelasi an.

Harrelson a fost alegerea expresa a realizatorilor pentru rolul mentorului lui Han, intr-o distributie in care mai apare si fosta Daenerys Targaryen – actrita Emilia Clarke. Personajul lui Harrelson va fi cel alaturi de care protagonistul va deveni – la bordul „celei mai grozave nave spatiale din galaxie”, Millenium Falcon – un pilot desavarsit, care nu rateaza niciodata tinta.

Pe de alta parte, „rolul lui Clarke va fi catalizatorul unui grup dinamic, pe care Han si Chewie il vor intalni in aventurile lor”, se mentioneaza pe site-ul oficial al Star Wars. In octombrie, anul trecut, o alta partitura a mers catre actorul Donald Glover.

Noul Han Solo va fi interpretat de actorul din Hail, Caesar! si Blue Jasmine, Alden Ehrenreich. La carma peliculei vor sta Phil Lord si Christopher Miller (The Lego Movie).

Adauga un comentariu