Eveniment-Social

Workshop despre aplicarea neuroștiinței în viața de zi cu zi, susținut de Mindarchitect pentru studenții de la Universitatea Tehnică din Iași

Publicat: 19 nov. 2021
Dorin Boabeș, co-fondatorul proiectului Mindarchitect.ro, și Universitatea Tehnică
Dorin Boabeș, co-fondatorul proiectului Mindarchitect.ro, ecosistem de învățare, dezvoltare personală și profesională, va susține pentru studenții Universității Tehnice din Iași marți, 23 noiembrie 2021, de la ora 18:15, workshopul "Conceptele neuroștiinței - de la teorie la practică"

Co-fondatorul proiectului Mindarchitect.ro, Dorin Boabeș, va susține pentru studenții Universității Tehnice din Iași marți, 23 noiembrie 2021, de la ora 18:15, workshopul „Conceptele neuroștiinței – de la teorie la practică”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Direcția de Servicii Studențești de la Politehnică, iar participanții la training vor avea oportunitatea de a învăța cum să aplice conceptele de neuroștiință pentru a-și îmbunătăți viața de zi cu zi. Dat fiind interesul major manifestat de studenți în urma discuțiilor preliminare purtate cu aceștia, s-a decis ca pentru înscrierea la workshop să existe și o competiție

Dorin Boabeș, co-fondatorul proiectului Mindarchitect.ro, ecosistem de învățare, dezvoltare personală și profesională, va susține pentru studenții Universității Tehnice (TUIASI) „Gheorghe Asachi” din Iași marți, 23 noiembrie 2021, de la ora 18:15, workshopul „Conceptele neuroștiinței – de la teorie la practică”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Direcția de Servicii Studențești (DSS) de la TUIASI, iar participanții la training vor avea oportunitatea de a învăța cum să aplice conceptele de neuroștiință pentru a-și îmbunătăți viața de zi cu zi. În contextul pandemiei SARS-CoV-2, evenimentul va avea loc on-line, invitațiile urmând a fi transmise către cei care sunt selectați să participe.

„Este un eveniment pe care îl planificăm de la finalul lunii iulie și ne-am bucurat tare când am primit acceptul echipei MindArchitect.ro de a organiza workshopul on-line împreună cu Dorin Boabeș. Sperăm ca studenții să profite la maximum de oportunitatea pe care le-o oferă acest atelier pentru a afla cât de importantă este neuroștiința în viața de zi cu zi și mai ales în anii studenției”, a declarat ing. Bogdan Budeanu, directorul DSS.

Dat fiind interesul major manifestat de studenți în urma discuțiilor preliminare purtate cu aceștia, s-a decis ca pentru înscrierea la workshop să existe și o competiție

Dat fiind interesul major manifestat de studenți în urma discuțiilor preliminare purtate cu aceștia, s-a decis ca pentru înscrierea la workshop să existe și o competiție. Astfel, persoanele care doresc să participe trebuie să trimită o fotografie pe una dintre cele două teme propuse: „cum îți organizezi spațiul de lucru?” sau „cum îți începi dimineața?”. Înscrierile se vor face exclusiv pe campus.tuiasi.ro, data limită fiind vineri, 19 noiembrie, ora 16:00.

Cea mai creativă fotografie înscrisă în concurs va câștiga un abonament premium la Mindarchitect, valabil timp de 3 luni, sau cartea „Principii de viață și de muncă” de Ray Dalio. Raymond Thomas Dalio este un investitor miliardar american și manager de „hedge fund”, care coordonează investițiile unuia dintre cele mai mari mare fonduri speculative din lume, Bridgewater Associates, din 1985.

Mindarchitect a pornit în noiembrie 2019 ca un podcast fundamentat în neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi

„Ne bucurăm să fim alături de studenți, pentru că noi credem autentic că o mai bună cunoaștere de sine ne ajută să trăim vieți mai echilibrate. Este important pentru noi toți, cât mai devreme, să învățăm cât mai multe despre noi înșine, astfel încât să putem construi rutine mai bune, traiectorii mai clare, să ne creăm obiective de învățare mai aliniate cu noi înșine. Suntem alături de voi să aducem informație fundamentată în neuroștiință și psihologie, să oferim exemple din viețile noastre de zi cu zi și să ascultăm întrebările care va preocupa cel mai mult, pentru a putea oferi o perspectivă care sa vă ajute în propria dezvoltare personală și profesională”, au transmis studenților TUIASI echipa Mindarhitect.

Mindarchitect a pornit în noiembrie 2019 ca un podcast fundamentat în neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi. În aproape doi ani de la lansare, proiectul a crescut și s-a transformat într-un ecosistem de învățare, care pune la dispoziția membrilor comunității o varietate amplă de produse de învățare, menite să îi ajute să se cunoască mai bine, să trăiască vieți mai împlinite și mai aliniate cu ei înșiși și să dezvolte relații mai sănătoase cu sine și cu cei din jur.

Adauga un comentariu