Jocuri

World of Warcraft: ritm de dezvoltare crescut

Publicat: 11 mai 2011

Activision Blizzard accelereaza ritmul de dezvoltare ca raspuns la nivelul din ce în ce mai ridicat de competenta al jucatorilor.

O spun chiar ei, taticii MMORPG-ului: jucatorii vor primi din ce în ce mai des „pachetele” de continut pentru MMO-ul preferat. Blizzard a declarat la cea mai recenta adunare a investitorilor ca depune eforturi sustinute de ridica viteza de lucru la suplimentele mult-asteptate, fiind nevoie de aceasta din cauza accelerarii ritmului în care comunitatea consuma tot ce e nou.

Jucatorii au devenit mult mai experimentati de-a lungul anilor de joc, a observat Michael Morhaime, boss-ul Blizzard. „Armatele de jucatori sunt mult mai bine antrenate, echipate si mult mai rapide la devorat continut (de joc)” a mai notat acesta. Ca atare, Blizzard trebuie sa fie mult mai rapizi, la rândul lor. Totusi, a dezmintit presupunerea anumitor investitori ca update-urile vor deveni mai subtirele si mai lipsite de semnificatie, reafirmând ca e vorba doar de accelerarea procesului de creatie si implementare, nu de volumul de continut preconizat.

Cataclysm, cea mai recenta extensie a jocului World Of Warcraft a vândut 4,7 milioane de copii în doar prima luna de distribuire, stabilind un nou record în vânzarile lunare de jocuri. Comunitatea de jucatori activi este estimata la 12,8 milioane de persoane iar numarul de conturi la 16 milioane.loading...

Adauga un comentariu