Magazin

WOW! Iata cat de frumoasa este fetita Andreei Marin! Este o adolescenta remarcabila – FOTO

Publicat: 24 apr. 2019
1

Ani la rand, Andreea Marin a fost rezervata in a publica imagini cu fetita sa si a lui Stefan Banica, pe retelele de socializare. Singurele fotografii pe care le-a expus public au fost cand cea mica avea doar cateva luni de viata. Andreea Marin a aparut de doua ori pe coperta revistei VIVA!, alaturi de Violeta. Fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica e superba! Violeta seamana leit cu mama ei. Acum, se pare ca vedeta s-a razgandit si a postat o imagine clara cu chipul Violetei. Nici nu e de mirare ca adolescenta mosteneste frumusetea parintilor sai.

Fetita are acum 12 ani si s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, cu parul negru si ochii albastri. Ana Violeta Banica seamana la perfectie cu mama ei. Pe de alta parte, Violeta aduce foarte mult si cu fratele sau, Radu Stefan, fiul din prima casnicie a tatalui sau, Stefan Banica Jr. Ambii au parul inchis la culoare si ochii albastri. Recent, fosta prezentatoare de la ‘Surprize, Surprize’ a imortalizat o imagine superba cu fetita ei, Violeta. Tanara a fost fotografiata in timp ce ‘sculpta’ o inima dintr-o rosie, pentru mama sa, si prin care ii transmitea o iubeste.

”Te bucuri ca e fata mare si e de ajutor, dar sufletul ti-l umple cand sculpteaza pentru tine si in banalele legume … salata are gustul Dragostei acum.

Adauga un comentariu