Fotbal extern

Xavi: “Gestul lui Pepe este lamentabil”

Publicat: 20 ian. 2012

Mijlocaşul Barcelonei, Xavi, consideră că gestul mijlocaşului lui Real Madrid, Pepe, asupra lui Messi, survenit în minutul 68 al meciului din manşa întai a sferturilor Cupei Spaniei, caştigat miercuri de catalani cu 2-1 pe Santiago Bernabeu (portughezul Pepe l-a călcat intenţionat pe mană pe Messi, în momentul în care acesta se afla căzut la pămant – n.r.), este ”lamentabil”.

”Acest gest urat nu-şi avea sensul. Nu ştiu dacă trebuie să intervină cineva din exterior, însă a fost un gest lamentabil”, a declarat Xavi Hernandez miercuri seară după meci.

Pepe a mai fost suspendat de nenumărate ori pentru gestiuri nesportive.

Joi, Barca se gandea dacă să supună cazul Comitetului de disciplină al federaţiei spaniole de fotbal, chiar dacă catalanii par că se mulţumească să condamne doar moral acest gest.

”Am discutat despre asta între noi, însă gestul s-a produs pe terenul de joc şi nu avem obiceiul să intervenim în astfel de lucruri”, a declarat cotidianului Marca vicepreşedintele clubului blaugrana, Josep Maria Bartomeu.
Intrebat în legătură cu acest subiect, miercuri, în conferinţa de presă de după meci, antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho, a afirmat că nu a văzut încă imaginile, însă, ”dacă gestul lui Pepe a fost intenţionat, el merită o sancţiune”.loading...

Adauga un comentariu