Gadgeturi

Xiaomi M365 – trotineta electrica si pliabila

Publicat: 01 nov. 2017
5

Nu stiu in ce orase stati voi, dar eu fac 2 km in 40 de minute in fiecare seara cand plec din Pipera cu masina. In momente ca astea prefer sa merg cu bicicleta, cu o trotineta electrica sau pe jos. Parcurg 1km in 6 minute la pas grabit, deci masina nu mai este un mijloc de transport practic, doar daca ai ceva masiv de transportat.

Xiaomi M365 este o trotineta electrica si pliabila ce iti permite sa te deplasezi fara probleme printr-un oras aglomerat. Aceasta iti ofera o autonomie de 30km, responsabile fiind bateriile de 18650 mAh. Motorul are o putere de 250W si poate atinge viteze de pana la 30km/h.

Pe telefon poti vedea informatii esentiale precum viteza sau autonomie, trotineta avand si o aplicatie speciala. Sistemul de franare este foarte avansat pentru un astfel de gadget. Fiecare roata dispune de sistem de frane cu E-ABS, care previne blocarea rotilor in special cea din fata. Franele sunt pe disc!

Mecanisul este smart, astfel ca in timpul franerii iti reincarci bateriile. Are protectii la scurt circuit, supra incarcare sau anomalii create de temperatura.

Rotile au 8.5 inch diametru, sunt rezistente  si nu se sparg. Vizibilitatea este asigurata de lumini fata si spate, se pliaza foarte rapid in doar 3 secunde si are o greutate de 12Kg.

Adauga un comentariu