Telefoane mobile

Xiaomi Mi 5, proaspat lansat la Barcelona! Acesta este pretul

Publicat: 24 feb. 2016
5

Telefonul are un design curat si elegant si a reusit sa faca o prima impresie buna la targ.

Xiaomi Mi 5 si-a facut aparitia la Mobile World Congress de la Barcelona, si ataca cu tupeu concurenta reprezentata in special de Samsung Galaxy S7 si de LG G5.

Telefonul are un design inspirat dupa Xiaomi Mi Note, care a fost foarte apreciat de fanii brandului. Mi 5 a primit un ecran IPS de 5,15 inch la rezolutia 1080p si bezeluri extrem de subtiri. El foloseste tehnologia Sulight Display pentru si promite o ajustare mai buna a contrastului la nivel de pixel, scrie gsmarena.

Aparatul are 129 de grame. Varianta standard are spate din sticla, insa exista si o optiune cu ceramica pentru Xiaomi Mi 5 Pro.

In partea din fata gasim un buton fizic de home, care functioneaza si ca scanner de amprenta, o premiera pentru Xiaomi.

In prezentare, compania s-a straduit sa arate ca telefonul este rapid. El foloseste un cipset Snapdragon 820 de la Qualcomm, care vine cu 3 GB sau 4 GB de RAM LPDDR4, 64 GB de spatiu si procesor la 2,15GHz.

Camera principala are 16MP cu f/2.0 si stabilizare optica pe 4 axe, o tehnologie noua. Senzorul este un Sony IMX 298, cu detectie de faza. Camera poate sa inregistreze videoclipuri 4k. Pe partea din fata, avem una UltraPixel.

La capitolul foto, intrece de departe iPhone-urile.

Smartphone-ul se va vinde de la pretul de 306 dolari.

Adauga un comentariu