Internet

Yahoo isi relanseaza serviciul de e-mail

Publicat: 24 mai 2011

Yahoo Inc. va oferi serviciului de e-mail mult-promisa operatie estetica de care are nevoie pentru a continua lupta cu rivalul GMail, dar si pentru a veni în întampinarea utilizatorilor care folosesc tot mai des Facebook, Twitter sau alte modalitati de comunicare.

Schimbarile anuntate marti au la baza un format pe care Yahoo a început sa îl testeze în urma cu sapte luni. Cei aproximativ 277 de milioane de utilizatori ai serviciului gratuit de e-mail de la Yahoo vor fi trecuti la versiunea noua în urmatoarele saptamâni.

Utilizatorii vor putea de acum sa îsi puna update-uri pe Facebook si Twitter direct din interfata Yahoo, serviciul se presupune ca va fi de doua ori mai rapid si capabil sa trimita atasamente de pâna la 100 de megabytes. Printre alte îmbunatatiri se numara si un filtru mai bun pentru mesajele nedorite si abilitatea de a vorbi cu prietenii care sunt conectati la Facebook.

Yahoo spera ca aceste schimbari vor atrage si vor retine utilizatorii de e-mail într-o perioada în care acestia migreaza spre serviciul Gmail oferit de Google Inc.

Desi serviciul Yahoo ramâne mai folosit ca Gmail, el a pierdut teren în ultimul an. În aprilie, Yahoo avea 277 de milioane de utilizatori la nivel mondial, în scadere cu un procent fata de anul trecut, în timp ce Gmail a crescut cu 24%, la 220 de milioane de utilizatori.

Mare parte a câstigului Gmail pare sa vina de la serviciul Hotmail al celor de la Microsoft, care ramâne lider global cu 327 de milioane de utilizatori, o cifra însa în scadere cu 8 procente fata de anul trecut.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit