Stiri

Yahoo s-ar putea sa fie de vanzare!

Publicat: 07 sept. 2011

Consiliul de Administratie al Yahoo are de gand sa vanda compania. Vestea vine ca o completare a concedierii CEO-ului Carol Bartz, scrie Business Insider.

Sursa care a dezvaluit informatia privind scoaterea la vanzare a Yahoo, este aceeasi care a dat presei informatiile privind concedierea CEO-ului, cu alte cuvinte, este credibila. Potrivit Business Insider, sursa a spus ca „Yahoo este dispusa sa vanda oricarui investitor serios”.

Pe cat de socanta este decizia Yahoo, care vine intr-o perioada critica pentru industria IT la nivel mondial, pe atat de logica este in conditiile in care compania a devenit un gigant cu picioare de lut, care trebuie „insanatosit” rapid.

Yahoo este acum un conglomerat care reuneste activitati media, de continut si comunicare, a facut investitii solide in aceste segmente, dar nu are o viziune unitara asupra produselor sale, scrie presa straina.

In ciuda activitatii intinse in atat de multe segmente, Yahoo a ramas mult in urma Google. Actionarii acuza faptul ca pierd bani iar decizia eliminarii unui CEO a fost surprinzator de rapid (cateva ore) urmata de decizia vanzarii companiei. Asta nu inseamna decat – pe bursa speculatiilor – ca siguatia de la Yahoo nu este tocmai roza.loading...

Adauga un comentariu