Cancan

Zanni a luat bătaie la Survivor România. De la ce a pornit totul

Publicat: 14 mai 2021
Zanni bătaie Survivor România
Zanni și Ștefan Ciuculescu au fost protagoniștii unui moment tensionat la Survivor România

Scene ireale în Republica Dominicană după ce Zanni a luat bătaie la Survivor România de la Ștefan Ciuculescu în lupta pentru imunitate. Totul s-a întâmplat în primul joc al săptămânii fiind implicați trei oameni. După toată această poveste, Zanni l-a acuzat pe agresorul său că nu are caracter.

Scandal uriaș la Survivor România după ce spiritele s-au încins între concurenți. Astfel, în tabăra Faimoșilor a izbucnit un nou confliuct între concurenți, de aici și până la bătaie fiind doar un singur pas. Protagoniștii acestor scene au fost Zanni și fotbalistul Ștefan Ciuculescu, cei doi fiind cu greu despărțiți de Sebastian Chitoșca.

Zanni a luat bătaie la Survivor România

Primul joc de imunitate al săptămânii a venit și cu un eveniment mai puțin plăcut. Astfel, vineri, 14 mai, spiritele s-au încins între doi concurenți, conflictul degenerând într-o bătaie. Protagoniștii au fost, de data aceasta, Zanni și Ștefan Ciuculescu din tabăra Faimoșilor. Dar să vedem cine a sărit primul la bătaie și de ce s-a enervat fotbalistul pe protejatul lui Alex Velea.

Înfometați, plecați de luni bune de acasă și dornici, fiecare, să câștige, faimoșii și războinicii generează, uneori, conflicte puternice. Așa se face că, pe traseu, în lupta pentru imunitate, Ștefan Ciuculescu l-a luat la bătaie pe Zanni. Văzând asta, Sebastian Chitoșca a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi.

„S-a vorbit atâta despre caracter, dar nu are caracter. Eu nu sunt bătăuș să vorbesc despre bătaie, eu o să mă bat doar aici, la minte…” a spus Zanni.

Ce părere au fanii emisiunii

Oricum, conflictul dintre cei doi concurenți nu i-a lăsat indiferenți pe fanii emisiunii. Astfel, cei care urmăresc emisiunea difuzată pe Kanal D au comentat respectivul incident dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu, iar părerile au fost împărțite.

„Cei doi strică echipa!”, „Afară Zani!”, „Golani needucați”, „Neinteresant cu acești oameni needucați. Ce exemplu să luăm de la ei!? Când sunt niște oameni inconștienți. Nu își dau seama că sunt văzuți de o lume întreagă…”, „Ar trebui toți trei trimiși acasă. Mă îndoiesc că se vor aplica măsuri”, „Pokemonii trebuie potoliți cumva!”, „Doi golani. Acest tatuat parșiv Zani și acest maimuțoi Chitoșcă. Din cauza lor nu se mai uită multă lume la acest concurs”, „Nu va pleca Zanni. Acest portar este papă lapte. Pentru ca urlă ca animalul pe traseu”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Zanni a recunoscut că i-a furat mâncarea Elenei Marin

Survivor România este o competiție grea, unde fiecare concurent face tot posibilul să iasă în evidență. Sunt situații care cu greu pot fi gestionate, în special din cauza faptului că mulți sunt cu nervii întinși la maximum.

Astfel, Zanni a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul ultimului consiliu de nominalizare. Faimosul a decis să își ia o piatră de pe suflet și a recunoscut o greșeală pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp. Acesta a mărturisit ce i-a făcut Elenei Marin, și anume că i-a furat mâncarea. În altă ordine de idei, după ce Zanni a luat bătaie la Survivor România, tensiunea a devenit tot mai mare între concurenți.

Adauga un comentariu