Cancan

Zanni este cel mai mare duşman a lui Lino Golden! ”Orfanul ăsta o să-ți rupă picioarele când te prinde”

Publicat: 19 ian. 2021
Colaj fotot cu Lino Golden in tricou rosu si Zanni incruntat
Zanni si Lino Golden sunt cei mai mari dusmani dupa ce au fost impreuna la Golden Boy Society

Zanni, revelația Survivor 2021, este cel mai mare duşman al lui Lino Golden. Cei doi au fost prieteni şi colegi la Golden Boy Society, labelul condus de către Alex Velea. În cele din urmă Lino şi Mario Fresh au ales să părăsească grupul şi să urmeze căi separate.

Zanni şi Lino se întâlneau zilnic la studioul condus de Velea şi se putea spune că au o relaţie chiar apropiată.

Lino Golden a trădat şi a urmat un scandal monstru

Prin decizia de a părăsi label-ul condus de Alex Velea, colegii lui Lino s-au simţit trădaţi de faptul că acesta a ales să muşte mâna care l-a hrănit şi propulsat pe scena muzicală.

Zanni, puștiul crescut în orfelinat, a simțit că e de datoria lui să-i sară în ajutor protectorului său Alex Velea. La început a fost doar un schimb de replici mai dure, iar la un moment dat Zanni a ”sărit calul” publicând un filmuleț în care avea o pereche de sâni falși, aluzie la defectul fizic pe care Lino îl avea după ce slăbise câteva zeci de kilograme.

“Am găsit ț****e astea la gunoi și mi le-am pus eu pe piept. Tu ești Radu Cârstea eu sunt Lino Golden.

(…) Le-a cusut prost. Vreau să-mi iau un Panamera dar unul închiriat”, a spus Zanni în clipul cu pricina, care între timp a dispărut de pe contul de instagram al lui Zanni.

Acesta nu s-a oprit aici. Artistul a făcut public numărul lui Lino pe motiv că acesta l-a înjurat și l-a amenințat.

”Se pare că unul dintre foștii mei colegi a decis să pună pe public, pe TikTok și după aia pe Instagram, să-mi pună numărul de telefon și să le zică la toți să mă sune. Uitați, în timp ce vorbesc, îmi sună telefonul non-stop. Nu mi se pare ok să publici numărul cuiva de telefon, indiferent de certuri și de situație. După, a pus o poză cu tatăl meu care, știți și voi, este mort, și nu mi se pare ok să postezi chestii cu o persoană moartă care nu ți-a greșit cu nimic, în general.
Vi-l las în descriere pe Youtube, să-i dați un report, pentru că aduce doare hate-speech, doar lucruri urâte”, a spus Lino Golden.

Zanni nu s-a lăsat intimidat de vorbele lui Lino

La toate cele auzite, Zanii nu s-a lăsat intimidat şi astfel a devenit cel mai mare duşman a lui Lino Golden.

”Te folosești de influența pe care o ai și pui oamenii să-mi dea report pentru pedofilie? Asta nu mai e glumă, prietenaș, deja aici o dăm în altele.

Și aici nu mai am nici eu, nici o limită. Mi se rupe …. prietene, că râzi de mine că stau la cămin, că pui oamenii și că mă înjuri de m… pe care nu-i cunosc, mă înjuri de mama și de tată pe care nici pe îi nu-i cunosc. Dar să faci alte glume cu mine, de ce p… mea aș mai avea limite și aș mai avea grijă la cum vorbesc…

Și pentru că ai mai multă influență decât mine, o dai în victimă după aia… Că, vai, ce mi-a făcut orfanul ăsta. Dar pe orfanul ăsta tu îl înjurai de nații, de m…, de familii, Orfanul ăsta nu ți-a făcut nimic , când te prinde îți rupe picioarele, dar până atunci nu ți-a făcut nimic… Bine, corect, ce picioare să rup eu, că n-am mai rupt picioare până acum, așa se zice, de nervi.

Lasă, că mi-a zis că plătește el pe unul să vină să mă bată, nu știu ce…”, a spus Zanni într-un story pe Instagram.

Deși Lino Golden și Alex Velea au pus capăt conflictului după ce soțul Antoniei a rupt contractele pe care le avea cu ”fiul să adoptiv”,antipatia dintre acesta și Zanni a rămas la fel de vie și astăzi.

Adauga un comentariu