Cancan

Zanni, înșelat de Ana Porgras!? Ce i-a găsit acesta în telefon după concurs

Publicat: 14 iul. 2021
Zanni înșelat de Ana Porgras
La revenirea în țară, Zanni a spus adevărul despre relația dintre el și Ana Porgras

Revenit din Republica Dominicană, Zanni a lăsat să se înțeleagă că s-a simțit înșelat de Ana Porgras și a spus adevărul despre ruptura dintre ei. Și totuși, în urmă cu ceva timp, cei doi păreau să fie mai mult decât niște simpli amici. În cele din urmă, Edmond Zannidache a făcut lumină în acest cazși totul ar avea legătură cu ce a văzut artistul în telefonul Anei.

Relația dintre Zanni și Ana Porgras a fost subiectul multor speculații. Și aceasta cu atât mai mult cu cât, de-a lungul celor câtorva luni petrecute împreună, păreau să fi depășit ideea de prietenie. Astfel, apropierile lor erau văzute ca începutul unei relații amoroase. Ajunsă în Republica Dominicană pentru finala Survivor România 2021, Ana Porgras a fost cea mai entuziastă Faimoasă în susținerea acordată lui Zanni. Ba chiar, la un moment dat, i-a făcut și o declarație de amor mascată, chiar înainte de finala Survivor România 2021.

Momentul cel mai emoționant pentru mine. Revederea cu Zanni mi-a adus în suflet atât de multe emoții, emoții pe care nici măcar nu știam că le pot avea”, spunea Ana Porgras.

Zanni, înșelat de Ana Porgras!?

Acum, relaţia dintre Ana Porgras şi Zanni s-a terminat! Anunţul a fost făcut chiar de câştigătorul de la Survivor, care a povestit ce s-a întâmplat între ei. Se pare că totul s-a petrecut într-o cameră de hotel, după terminarea concursului.

Eu niciodată nu am fost îndrăgostit de Ana. Mi-a plăcut blândețea ei, am văzut afecțiunea aia de la o femeie. Ne potriveam, dar nu ca și cuplu. Când a venit Ana a fost refugiul meu. Mâncam cu ea, dormeam cu ea. Era liniștea de care aveam nevoie. Apoi a plecat, am ajuns la finală. Ea a revenit cu același sentiment, nu am bănuit-o pe Ana că are alte intenții. Am fost cu Ana în cameră și mi-a zis că i-a fost dor de mine. Eu nu vreau o relație cu Ana și mă gândeam cum să-i spun. La petrecerea de final, am văzut că Ana nu mai era prezentă, se uita non stop în telefon. I-am cerut telefonul două minute. Mi l-a dat cu greu. I-am zis: «Fix primul mesaj pe WhatsApp, când l-am văzut, mi s-a făcut greață». A înghițit în sec. I-am zis: «Nu ne-am mai băgat în seamă de atunci!» Nici tricoul meu nu l-a mai purtat”, a dezvăluit Zanni.

Câți bani va primi de fapt Zanni

Edmond Zannidache a intrat în posesia trofeului și a marelui premiu în valoare de 250.000 de lei pus în joc la Survivor România, bani care vor fi impozitați, conform legii. Astfel, potrivit unor surse apropiate organizatorilor, Zanni a fost plătit pentru fiecare săptămână din concurs, contractul lui ajungând la o valoare impresionantă de-a lungul celor șase luni – 27 de săptămâni mai exact – petrecute în Republica Dominicană.

Cum săptămânal Zanni încasa 1.800 de euro, adică aproximativ 8.800 de lei, după cele șase luni de Survivor, Faimosul a ajuns să câștige peste 238.000 de lei. La această sumă se adaugă, în fapt, și marele premiu de la Survivor România 2021, în valoare de 250.000 de lei, cea ce înseamnă că Zanni ajunge la un total de aproape jumătate de milion de lei. Astfel, Zanni va plăti statului român aproximativ 10000 de euro drept impozit. Cu toate acestea, el va rămâne cu suma de 438.500 lei.

Ce face Zanni cu marele premiu

Acum, fiind în posesia unei sume frumoase de bani, Zanni își va putea împlini visul, acela de a avea o casă a lui. Astfel, el se gândește să-și cumpere un apartament pentru a se muta de la căminul în care locuiește. După care, bineînțeles se va ocupa de mobilarea și amenajarea noii sale locuințe.

Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Sunt miştocar, dar şi serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulţumesc că m-aţi susţinut, fără voi nu aş fi putut. Toţi cei de acasă să râdă mult şi voi decideţi ce este în viaţa greu şi ce este uşor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriţi va veni. Iar recunoştinţa mea o s-o vedeţi în toată energia mea şi toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulţumesc din tot sufletul meu nu că aţi pierdut timpul, că l-aţi câştigat alături de mine”, a precizat Zanni, care a făcut lumină cu privire la faptul că s-a simțit înșelat de Ana Porgras.

Adauga un comentariu