Local

Zborul Otopeni – Iași, operat de Tarom, are întârziere din cauza ceții

Publicat: 22 feb. 2021
aeronavă Tarom în ceață
Zborul Otopeni - Iași, operat de compania aeriană Tarom, are întârzire din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Reprezentanții Aeroportului Internațional Iași au transmis astăzi, 22 februarie 2021, faptul că zborul Otopeni – Iași, operat de compania aeriană Tarom, are întârzire din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Zborul RO701, programat să aterizeze la ora 09.05 are întârziere din cauza ceții.

Astfel, zborul de retur Iași – Otopeni va fi afectat. Nu va mai decola la 09.30. Imediat ce vizibilitatea va crește, zborurile vor fi reluate.

„Stimați pasageri,
ℹ Zborul Tarom RO701 Otopeni-Iași, programat pentru ora 09:05 (ora aterizării), are întârziere din cauza vizibilității scăzute pe Aeroportul Iași. În consecință, și zborul retur RO702 Iași-Otopeni, de la ora 09.30 (ora decolării), este momentan afectat.
Zborurile vor fi reluate de îndată ce vremea va permite operarea acestora în condiții de maximă siguranță.
Vom reveni cu noi informații”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Iași.

Zborul Otopeni – Iaşi, amânat din cauza ceţii dense din nou

În urmă cu 11 zile a fost înregistrată aceeași problemă cu zborul pe aceeași rută. Reprezentanții aerogării ieșene anunțau o amânare a zborului Otopeni- Iași. Astfel, zborul RO701 Otopeni-Iași, care era programat să aterizeze la ora 09.30, operat de compania aeriană Tarom, s-a amânat din cauza ceții dense la Aeroportul Iași.

Aeronava a rămas la sol până când vizibilitatea a permis aterizarea în condiții de siguranță la destinație.

„Actualizare fenomene meteorologice periculoase COD GALBEN, interval 11.02.2021 12:00/ 12.02.2021 18:00 intens. ale vantului 50-65km/h, ninsori temporar viscolite si polei”, au transmis atunci reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Cod galben de ceață în mai multe localităţi din judeţul Iași

În cursul dimineții zilei de 22 februarie 2021, în judeţul Iași există o avertizare meteorologică de tip cod galben de ceață. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie România, codul galben a fost valabil până la ora 10.00.

Potrivit aceleaşi avertizări se va semnaliza local ceața care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

Județul Iaşi: Iași, Tomești, Holboca, Podu Iloaiei, Ciurea, Răducăneni, Miroslava, Lețcani, Popricani, Voinești, Șipote, Erbiceni, Costuleni, Vlădeni, Ciortești, Dumești, Comarna, Bivolari, Andrieșeni, Valea Lupului, Mogoșești, Focuri, Schitu Duca, Scânteia, Ungheni, Prisăcani, Victoria, Probota, Ţigănaşi, Rediu, Trifești, Gropnița, Horlești, Cozmești, Bârnova, Golăiești, Grajduri, Movileni, Gorban, Dolhești, Dobrovăț, Aroneanu, Țuțora, Moșna, Românești, Fântânele, Grozești, Roșcani;

Prognoza meteo în Iași. Cum va fi vremea la începutul săptămânii?

Luni, 22 februarie 2021, vremea la Iași va fi în general frumoasă. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de -3 grade Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi extrem de reduse. Vântul va continua să sufle slab și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne în continuare destul de nesemnificative.

Mâine, 23 februarie 2021, la Iași vremea va continua să fie frumoasă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 11 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vântul va continua să sufle slab până la moderat și spre seară, în timp ce șansele de precipitații vor rămâne destul de scăzute. Luna februarie 2021 a fost destul de capricioasă pentru ieșeni. Au fost perioade cu temperaturi pozitive, dar și zile cu vânt puternic și ninsori abundente.

Comentarii
  • Poate cand vine o trimiteti si pe marinuca care are propuneri trasnite jumate afara sa am eu salariu mare,,,,fatuca dute dupa bulgaru ramai cu barbatu nu pe bani aeroportului de asta iti zice lumea ,,cateaua in calduri,,,

  • MA lasati ochelarista in pace e pusa sa faca rau si atat uitativa la fata ei cum se lauda sotul meu este sluga la o multinationala si este platit sa-si bata joc de angati romani e ffff.bine platit pentru asta ..nu are coloana e doar vataf prost si eu invat de la el

Adauga un comentariu