Stiri Turism

Zboruri Lufthansa anulate: Cum sunt despagubiti pasagerii romani

Publicat: 27 feb. 2012

Lufthansa a anulat, luni, doua zboruri Frankfurt-Bucuresti si retur, din cauza grevei controlorilor de trafic de pe Aeroportul International din Frankfurt. „Pasagerii afectati pot solicita returnarea costului biletelor sau pot reprograma gratuit zborurile anulate din cauza grevei”, au declarat reprezentantii liniei aeriene pentru DailyBusiness.ro.

Este vorba despre cursa Lufthansa care trebuia sa aterizeze la ora 17.35 pe Otopeni, de la Frankfurt, si sa plece din nou catre aeroportul german la ora 18.20, potrivit site-ului bucharestairports.ro.

„Confirmam faptul ca Lufthansa a fost nevoita sa anuleze cursa dus-intors LH 1420/21 Frankfurt-Bucuresti-Frankfurt din cauza grevei Sindicatului Controlorilor de Trafic Aerian din Frankfurt”, au declarat reprezentantii Lufthansa.

Controlorii de trafic aerian de pe aeroportul din Frankfurt au reluat greva duminica seara la ora locala 21.00 (22.00, ora Romaniei), in urma unui nou apel la incetarea activitatii pana joi dimineata, ora locala 5.00 (6.00, ora Romaniei).

Lufthansa a anuntat anularea a 140 de zboruri pentru luni, curse pe distante mici si medii.loading...

Adauga un comentariu