Cabinete medicale

Zece firme de prestigiu care livreaza aparatura medicala – accesorii electrochirurgie

Publicat: 19 sept. 2012

1. CRINGASI SRL, Barlad
Localitate: BARLAD, Judetul: Vaslui
Adresa: REPUBLICII 277
Telefon:  0770519461
Mobil:  0756320677
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/orto-health-center

SC CRINGASI SRL (Punct de desfacere:”ORTO HEALTH CENTER” )este o firma cu vanzare de aparatura medicala si consumabile medicale ,situata chiar in fata Spitalului de Adulti Barlad ;comercializeaza produse ortopedice ale producatorului HARTMANN Germania si nu numai, consumabile medicale (manusi de examinare si chirurgicale, material de sutura, lame de bisturiu, branule,seringi,fesi de tifon,comprese sterile, perfuzoare si multe alte produse) si aparaturi medicale,accesorii sub branduri cunoscute si cu vechime pe piata din Romania.

2. Danson, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: Bucuresti
Adresa: str.Aurel Vlaicu 39,sector 2
Telefon:  021/212.49.09
Mobil:  0722/207.608
Fax:  021/211.65.15
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/danson

  www.danson.ro

Danson este o firma cu traditie in domeniul distributiei de aparatura medicala. Principala linie de afaceri e constituita din distributia ecografelor produse de catre firma Samsung-Medison , aparate ce se disting printr-un raport performante/pret dintre cele mai bune si prin tehnologii inovatoare.

Danson are o echipa de profesionisti, oameni cu experienta, care pot oferi consiliere cu privire la alegerea celor mai bune solutii – cand vine vorba de o investitie in aparatura medicala. Interesul clientului primeaza.

Danson asigura garantia si service-ul tuturor aparatelor vandute. Incidentele de service sunt rezolvate prompt.

Pentru achizitiile ce depasesc o anumita valoare, Danson poate asigura finantare directa in sistem leasing, fara sa fie nevoie de formalitatile birocratice specifice bancilor sau de garantii suplimentare.

3. DEROM DENTAL INTERNATIONAL S.R.L., Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: Str. Prof. I. Inculet nr. 3, 700720
Telefon:  0232/225276
Mobil:  0742/500251
Fax:  0232/211448
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/derom-dental

  www.ddi.ro

 

Derom Dental International SRL – DDI s-a infiintat in anul 2000, din initiativa a doi medici dentisti (Dr. Ioan Savinescu, Romania) si (Dr. Johann Szabo, Germania) ca urmare a dorintei de a oferi servicii complete de furnizare si punere functiune in vederea utilizarii si autorizarii a instalatiilor de radiologie dentara in cabinetul stomatologic. In acest sens DDI oferta urmatoarele servicii:

– import si furnizare – comercializare de echipamente de roentgendiagnostic dentar
– instalare, montare si punere in functiune a aparatelor roentgen: aparate roentgen intraorale, ortopantomografe conventionale si digitale, computer tomografe dentare, developatoare automate si sisteme de preluare si prelucrare a imagisticii dentare digitale intra si extra orale (radioviziografe, scannere digitale cu placi imagine, imprimante medicale)
– intocmirea documentatiei (pentru amplasare-constructie, exercitare-functionare) in vederea obtinerii autorizatiilor de la CNCAN – Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare si DSP – Directia de Sanatate Publica
– asistenta si consultanta in vederea autorizarii
– consultanta in vederea obtinerii permisului de exercitare a activitatilor nucleare nivel II CNCAN
– buletine de verificare dozimetrica si electro-mecanica la instalare si periodice (service)
– service in garantie si post garantie, intretinerea si reparatia aparaturii furnizate
– programe de training pentru utilizarea aparatelor roentgen
Incepand cu anul 2003 DDI si-a diversificat treptat portofoliul adaugand urmatoarele game de produse:

– sorturi plumbate pentru pacienţi sau operatori, folie de plumb, filme dentare, solutii procesare filme, sisteme de arhivare filme, holdere
– sisteme complete de implanturi dentare,
– sisteme de regenerare osoasa
– membrane, conuri si fire de sutură,
– sisteme ultrasonice pentru chirurgie osoasă şi sinus lift,
– instrumentar special pentru implantologie,
– instrumentar stomatologic
– dispozitive pentru sigilat instrumentar si folii pentru sigilat intrumentarul
– gama completa se solutii de igiena si dezinfectie
– materiale de amprenta
– sisteme de diga si consumabile
– sisteme ultrasonice pentru tratamente paro/endo – piezochirurgie
– echipamente electro-chirurgicale de înaltă frecvenţă,
– lămpi de fotopolimerizare,
– camere intraorale,
– echipamente de air flow si fluid abrasion
– lasere pentru uz dentar
– microscoape de uz dentar
– materiale pentru controlul secretiei glandei salivare (parotida si sublinguala)
– echipamente, accesorii si consumabile de endodontie
– toată gama de freze şi accesorii pentru cabinet si laborator
– ghipsuri dentare, mase de ambalat, oxid de aluminiu si perle de sticla
– aliaje dentare pentru tehnica dentara
Inca din anul 2005 si pana in prezent DDI a implementat si a certificat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008.

DDI este autorizata de catre CNCAN – Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare atat in vederea furnizarii echipamentelor de roentgendiagnostic dentar cat si in vederea manipularii acestor echipamente, manipulare care presupune servicii complete de: import, vanzare, instalare, servisare si dezafectare a echipamentelor.

Compania noastra este autorizata si la Ministerul Sanatatii Publice de catre Oficiul Tehnic de Dispozitive Medicale.

Din anul 2007 numele ddi este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

SC DEROM DENTAL INTERNATIONAL SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor Datelor cu Caracter Personal cu numarul 5029.

Inca din anul 2002 DDI a participat la majoritatea evenimentelor si expozitiilor de profil din Romania. Evenimentele la care urmeaza sa participe compania noastra si o arhiva a evenimentelor trecute gasiti aici.

DDI importa si comercializeaza direct (fara intermediari) echipamente, accesorii si consumabile dentare de la furnizori internationali de renume.

Cu un numar de peste 2.000 de clienti in Romania si un numar de peste 700 echipamente de roentgendiagnostic dentar puse in functiune si autorizate, DDI se straduie sa ofere produse de calitate, servicii competitive si incredere.

Participam cu promptitudine la toate licitatiile la care suntem invitati atat pe SEAP cat si prin alte proceduri autorizate.

4. Diacena Medical, Brasov
Localitate: Brasov, Judetul: Brasov
Adresa: str. Paducelului nr. 6/1
Telefon:  0368-419818
Mobil:  0743-200918
Fax:  0368-419816
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/diacenamedical

  www.diacena.ro

 

Diacena Medical este o companie privata tanara pe piata aparaturii medicale din Romania, activitatea noastra fiind concretizata in import, comercializare si service pentru:
– aparatura si echipamente pentru dotari ambulante si autospeciale;
– aparatura pentru diagnosticare si tratament;
– aparatura pentru interventii, sali de operatie si ATI;
– instrumentar medical;
– echipamente pentru sterilizare;
– mobilier medical pentru cabinete, clinici si spitale.

Suntem promotorii si in acelasi timp adeptii convinsi ai unor relatii de parteneriat pe termen lung, bazate pe incredere si stima reciproca, criterii benefice din toate punctele de vedere ambelor parti.
Dorim sa fim partenerii dumneavoastra in realizarea actului medical de calitate, punandu-va la dispozitie solutii de dotare cu echipamente medicale performante, la preturi accesibile. In acest sens sprijinul nostru dorim sa fie: consultanta privind solutia de dotare adaptata nevoilor proprii a cabinetelor in functie de specialitatea medicala, respectare termenelor de livrare asumate, instruirea privind utilizarea cat mai optima a echipamentului medical achizitionat, suport tehnic asigurat de personalul nostru cu experienta in domeniu, asigurarea intretinerii periodice a aparatelor furnizate si interventia in service intr-un timp optim. Avem convingerea ca in acest mod atat clientii cat si partenerii nostrii – producatori de echipamente si dispozitive medicale – pot fi siguri ca impreuna cu Diacena Medical au o reprezentare profesionala si de incredere, capabila sa intampine si sa satisfaca cerintele si nevoile lor.

Diacena Medical este distribuitor si partener al mai multor firme producatoare de echipamente si aparatura medicala din Europa – Italia, Germania, Franta, Polonia, Anglia, cat si din Statele Unite si Asia. Activitatile de import al companiei sunt in prezent concentrate pe largirea portofoliului de furnizori in scopul de a diversifica oferta de echipamente medicale si a oferi o arie cat mai larga de produse. Toti furnizorii nostri au implementate standardele de calitate ISO 9001 si ISO 13485, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marcaj si atestare CE in conformitate cu cerintelor din Uniunea Europeana si reglementarile legale din Romania.

Cheia succesului pentru Diacena Medical este profesionalismul, cunoasterea pietei, credibilitatea si nu in ultimul rand experienta tehnica.

5. DIAMEDIX IMPEX S.A., Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: Bucuresti
Adresa: Intrarea Sectorului nr.20, sector3, Bucuresti
Telefon:  021-668.88.66/ 70
Mobil:  0721.422.131
Fax:  021-668.88.66/ 70
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/diamedix-impex

  www.diamedix.ro

Principalul obiect de activitate al companiei este dotarea spitalelor, a clinicilor, cat si a cabinetelor de stat sau private cu aparatura medicala performanta pentru biochimie, hematologie, imunologie, sterilizatoare, incubatoare, deionizatoare apa, spectofotometre etc.
De asemenea oferim o gama completa de servicii, consultanta, vanzare, service-intretinere.

Diamedix este unic reprezentant si distribuitor de echipamente stomatologice marca Neodent, unituri dentare, piese active rotative, detartraje piezzo, sisteme fotopolimerizare, unitati implantologie-chirurgie, compresoare fara ulei, multimedia – intraoral camera, monitoare, sisteme de aspiratie chirurgicala – fixe/mobile etc.

Departamentele noastre foarte bine structurate, sunt alcatuite din specialisti cu o pregatire impecabila, care va pot oferi solutii practice in orice moment. Suntem o echipa tanara, dinamica, si telul nostru este sa fim la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, de aceea apelati-ne cu incredere si va veti regasi printre cei care au ales servicii ireprosabile, la preturi accesibile.
Oferim clientilor posibilitatea achizitionarii echipamentelor medicale prin leasing, rate .
Avem o experienta vasta si suntem printre cei mai buni .

6. DITARO INTERNATIONAL, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: Bucuresti
Adresa: Bdul. Iuliu Maniu, nr. 7, Corp Cladire G, parter, cab. 14, sector 6, Bucuresti
Telefon:  021.315.30.50
Mobil:  0730.031.573
Fax:  0318.165.494
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/ditaro-international

  www.ditaro.com

Societatea Comerciala Ditaro International, activeaza inca din 2006 pe piata distribuitorilor de aparatura medicale si in mod particular, in vanzarea aparaturii pentru Ozono Terapie. In acest sens, inca de la inceputul activitatii sale, a organizat diferite evenimente, in calitatea sa de furnizor de credite de educatie medicala continua, in cadrul carora, in scopul schimbului de experinta cu medici de renume din Italia, au fost abordate o mare parte din ramurile Medicinei Functionale.

Deasemenea, pentru a facilita accesul clientilor sai, medici, la informatii de natura teoretica si practica in domeniul Ozono Terapiei a colaborat cu Facultatea de Medicina a Universitatii Titu Maiorescu si cu asociatii de profil din tara si din strainatate, in vederea organizarii pentru prima data in Roamania a Cursului Postuniversitar de Perfectionare in Oxigen-Ozono Terapie, care anul acesta este deja la a cinci a sesiune si ulterior a Cursului Post Universitar de perfectionare in Medicina Integrata.

In domeniul servicii, putem mentiona ca Ditaro International este si distribuitorul exclusiv pentru Romania al Analizei Minerale Tisulare (Hair Metabolic System HMS- Analiza Minerala Tisulara corelata cu grupele Sanguine si HMD – Hair Metabolic Diet).

Pentru mai multe informatii legate de produsele si serviciile pe care societatea noastra le pune la dispozitia clientilor sai, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Un reprezentant al nostru va fi incantat sa va ofere toate informatiile pe care le considerati utile desfasurarii si mai ales dezvoltarii activitatii Dumneavoastra in domeniul Medicinei Functionale.

7. DR K MEDICAL, Iasi
Localitate: IASI, Judetul: Iasi
Adresa: PETRE TUTEA, 29
Telefon:  0753918787
Mobil:  0753918787
Fax:  0332460299
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/doctorkmedical

  www.doctorkmedical.ro

Doctor K Medic Legist este unul dintre cei mai importanti furnizori în domeniul patologiei si histologiei. Noi producem diferite articole în domeniul patologiei, histologiei si echipamente de laborator care se folosesc de experienta noastră indelungata.

Cantar de uz medical, cantar adulti cu taliometru, cantar XL, cantar nou-nascuti, cantare care masoara greutatea corporala, cantar platforma, cantar scaun, cantar cu suport de sprijin, cantar personal, cantar tip lifter.

Campuri chirurgicale, pentru operatii, folii de incizie, saci colectori, campuri dezinfectie picioare, covoras dezinfectie picioare, servetele impregnate cu solutie alcoolica/nonalcoolica.
Frigidere medicale, frigider laborator medical, banci de sange.
Instrumentar medical.

Un ajutor de nepretuit sau un cadou elegant – o gama diversificata de bastoane si carje
Baston, baston elegant, bastoane elegante, baston cadou, cadouri elegante, cadou elegant, cadou pensie, carja, carje canadiene, cadre de mers, cadru de mers, inaltator wc, inaltator toaleta, suport pentru baie, scaune de dus.

8. Electro Service SRL, Galati
Localitate: Galati, Judetul: GALATI
Adresa: str.Rosiorii nr 1, bloc Paltin 2A parter, cod postal 800044
Telefon:  0236495252
Mobil:  0722352870
Fax:  0236460779
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/electro-service

  www.echipamente-medicale.ro

SC Electro Service SRL Galati este o societate comerciala ce activeaza de peste 17 ani in domeniul aparaturii medicale. In prezent desfasuram urmatoarele activitati:

* PRODUCTIE mobilier medical
* comercializare aparatura medicala, mobilier medical si consumabile
* reparatii aparatura medicala: laborator, explorari functionale, stomatologie
* instalare cabinete medicale (mobilier si aparatura)
* mai multe detalii pe www.echipamente-medicale.ro

9. EP Investment Group SRL, Bucuresti
Localitate: Bucuresti, Judetul: Bucuresti
Adresa: Intrarea Sutasului nr.7-9, Sector 1
Telefon:  021 – 224.03.22/ 021 – 224.42.85
Mobil:  0751.195.771
Fax:  021 – 224.03.22/ 021 – 224.42.85
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/bpc-international

  www.farmacia-copilului.ro

 

Unul dintre obiectivele prioritare ale societatii noastre este cresterea gamei de produse si a eficientei si promptitudinii in preluarea comenzilor.
Vom incerca sa propunem o gama completa de produse , sa diversificam serviciile oferite clientilor nostri precum si sa promovam si sa impunem marcile comercializate de noi pe piata romaneasca.
Important pentru noi va ramane intotdeauna maximizarea raportului calitate/pret si a serviciilor oferite clientilor.
In viitor este prevazuta crearea unei legaturi furnizor – client prin intermediul internetului , constand in realizarea si preluarea comenzilor on-line

10. ESTIMA MEDICAL GROUP, Iasi

Localitate: Iasi, Judetul: IASI
Adresa: Str Petre Tutea nr.3, 700730
Telefon:  0232/242.888
Mobil:  0727/314.582
Fax:  0232/242.144
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/estima-medical-group

  www.estimamedical.ro

 loading...

Adauga un comentariu