Local

Zeci de amenzi impartite agentilor economici din Iasi

Publicat: 22 aug. 2016
Oficialitatile iesene au impartit amenzi usturatoare agentilor economici locali care nu au respectat legile in vigoare. Astfel, in perioada 8-19 august 2016, Serviciul Corp Control Primar a intocmit 37 de procese verbale de contraventie. Valoarea totala a amenzilor acordate a fost de 27.300 lei. Cele mai multe amenzi, 22, au fost acordate pentru expunerea marfurilor in afara spatiilor de vanzare. Suma totala a amenzilor la acest capitol a fost de 11.000 lei.

Vezi si Prapad printre comerciantii din Iasi. Primaria nu a iertat pe nimeni

Restul amenzilor au fost acordate pentru lipsa autorizatiilor de functionare ale unitatilor de alimentatie publica, in vederea comercializarii de produse alimentare si nealimentare sau prestarii de servicii sau nerespectarea obiectului de activitate autorizat, lipsa contractului de folosinta pentru amplasarea unei terase sezoniere, nerespectarea unor somatii de salubrizare a unor terenuri si nerespectarea unor somatii de ridicare a unor autovehicule de tonaj mare sau avariate, stationate pe domeniul public.

Vezi si Tu stii ce cumperi? Uite cum ne pacalesc la cantar angajatii supermarketurilor! „Daca nu ma uitam la eticheta imi luam o mare teapa!”

Totodata, au fost emise si 22 de somatii, dintre care 16 pentru ridicarea unor autoturisme avariate sau autovehicule de mare tonaj, abandonate pe domeniul public, iar restul pentru salubrizarea unor terenuri si refacerea domeniului public afectat de interventii la reteaua publica de apa si electricitate.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu