Local

Zeci de amenzi intr-o singura zi. Au fost vizati si conducatorii auto

Publicat: 25 iul. 2018
1

La inceputul acestei saptamani, in cursul zilei de marti, politistii ieseni au demarat o serie de actiuni prin care au incercat prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice.

Pe parcursul acestei zile, oamenii legii au acordat zeci de amenzi, intervenind la peste o suta de evenimente. De vigilenta politistilor nu au scapat nici soferii care au incalcat legislatia rutiera in vigoare, acestia fiind aspru sanctionati.

"In cursul zilei de ieri, politistii ieseni au intervenit la peste 110 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 220 de sanctiuni contraventionale, iar în urma actiunilor si interventiilor efectuate au fost sesizate 20 infractiuni. Astfel, pe data de 24 iulie, politistii au actionat, la nivelul judetului Iasi, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Au fost organizate patru actiuni si s-a intervenit la 117 evenimente, dintre care 109 au fost sesizate prin 112. În urma activitatilor, au fost sesizate 20 infractiuni. Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 227 sanctiuni contraventionale, în valoare de 51.530 lei. Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Iesene. Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie, fiind retinute, în vederea suspendarii, 13 permise de conducere si au fost retrase cinci certificate de înmatriculare", precizeaza Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Adauga un comentariu