Eveniment-Social

Zeci de ieseni au pierdut banii din cauza Air Vallee

Publicat: 16 apr. 2012
1

@ Nici acum nu se stie nimic despre zborurile anuntate cu fast de la Iasi spre Italia si Franta @ Compania aeriana Air Vallee nu a dat nici pana acum vreun semn ca si-ar respecta contractul semnat cu autoritatile iesene in urma cu cateva saptamani

Compania aeriana Air Vallee, care ar urma sa opereze patru rute de zbor noi de la Iasi, continua sa-si bata joc de sute de oameni. Desi autoritatile de la aerogara ieseana au incercat in zadar sa ia legatura cu compania, nici pana la aceasta ora nu au primit vreun raspuns. Cu toate ca primul zbor de la Iasi spre Torino ar fi trebuit sa aiba loc luna trecuta, Air Vallee a amanat de doua ori inaugurarea. Compania a anuntat prima data ca zborul se amana pentru 1 aprilie, dupa care a adus in discutie data de 25 a lunii in curs. Si asta, in ciuda faptului ca multi ieseni si-au luat bilete pentru datele stabilite initial. Nici pana la aceasta ora, pagubitii nu au primit vreun raspuns clar in legatura ca zborurile de la Iasi. „In principiu, dupa cum au anuntat ei ultima data, au ramas sa opereze cursa pe 25 aprilie. Noi le-am mai trimis e-mail-uri, dar nu am mai primit nici un raspuns. Din ce am inteles, au inceput sa lucreze pe ruta Parma Bucuresti. Sa speram ca situatia se va indrepta”, a precizat Gheorghe Corjautanu, directorul Aeroportului International Iasi.

La sfarsitul lunii februarie, reprezentantii companiei italiene Air Vallee au semnat la Iasi deschiderea unor noi rute operationale spre Torino, Milano, Roma si Paris. Toate aceste zboruri ar urma sa fie operabile de la sfarsitul lui aprilie si inceputul lunii mai. Insa neintelegerile din interiorul companiei au facut ca situatia sa se schimbe radical. Aparent, conducerea companiei nu a recunoscut contractele semnate de reprezentantul pe Romania al Air Vallee, de aici pornind intreaga disputa.

Comentarii
  • Trebuie sa sunati la ei si se rezolva.De fapt dupa confirmarea pe site in orarul de zbor a anularii zborului se trimie mail la infoairvalee unde treb spacificat toate datele de pe bilet(PIN, nr de zbor)Este nr de pe site si e ok.Eu am fost luat pt cursa Paris-Iasi cu plata pe card, si dupa ce s-a consfirmat anularea de catre ei, mi s-a trimis mesaj ca banii vor veni pt cei care a luat de pe net, retur pe acelasi card, pt cei de la agentie,trebuie sa se duca la agentie.
    Cred ca mai mult este vina celor de la iasi da na….

  • i auzi ma, cica le au trimis mailuri… bai securistilor, or fi romanii prosti, ma, dar astia care merg cu avionul nu! trebuia sa ii actionati in instanta, bai mizerii umane! pe de alta parte le dau dreptate celor de la air vallee, nimeni nu vrea sa aiba de a face cu orasul asta monstruos!

  • Nici o problema. Multumita consilierilor PNL si PSD Iasul n-o sa mai aiba nici o cursa. Deja Iasi-Torino il opereaza Blue Air de la Bacau.
    Asa ca votati USL daca vreti sa zburati de la Bacau. Multumim Nichita!

  • Nu are nicio legatura USL-ul!!! Da daca PDL nu va da bani pentru modernizarea aeroportului categoric companiile aeriene vor prefera alte localitati cum ar fi CLUJ, SUCEAVA etc. Tu daca esti cu mentalitatea jos PSD si PNL atata stii atata faci. Oricum vom rade in primavara si in toamna. Eu deja voi incepe :))

  • buna,ti-au spus si cand iti vor returna banii pe card ptr cursa IASI-PARIS si retur…eu aveam ptr vara luat *3-2*.**.2**2?cam in cat timp ti-i returneaza?ti s-a raspuns la telefon,pe mail ca mie pe niciuna din variante nu mi-au raspuns…

  • Pai am sa sun sa intreb in cat timp de la primirea mail de confirmare a anularii intra banii.Mi-au raspuns si la telefon si la mail.Sun din franta.Am primit doua mailu-ri diferite pt ficare zbor in care se confirma anularea din motive operationale si ca banii vor fi virati exact pe cardul emitent iar cei de la agentii sa contacteze agentiile(aia au si rezolvat se pare).Am o spatamana dar azi maine voi suna din nou

Adauga un comentariu