Local

Zeci de ieseni disperati au protestat impotriva primarului – FOTO

Publicat: 17 mai 2012

Zeci de persoane au protestat ieri in fata primariei si i-au indemnat pe ieseni sa nu il mai voteze la alegerile de pe 10 iunie pe Gheorghe Nichita, pe care l-au acuzat ca a saracit orasul in dauna cetatenilor. Oamenii adunati in fata Palatului Roznovanu au tras un semnal de alarma cu privire la coruptia din Primaria Iasi si au afisat lozinci acompaniate de huiduieli la adresa oamenilor politici care conduc orasul. Cetatenii nemultumiti au venit la protest cu pancarte care contineau mesaje precum: „Hoti la drumul mare”, „In 8 ani la Primarie ne-ai adus la saracie”, „Am muncit zi si noapte ca sa puteti fura din contracte” si „Va rugam sa ne scuzati, am muncit sa ne furati”. „Raul si aroganta trebuie sanctionate imediat de catre societatea civila. Lipsa unor astfel de reactii din partea noastra permit abuzul, aroganta si nesimtirea sefilor din administratie! Orice zi in plus a locatarului de la Palatul Roznovanu echivaleaza cu ani din viata noastra si dezastrul pe care il vedem cu totii in Iasi. Jos cu nemernicii care au distrus Iasul!, spune Elena, unul dintre protestatari.

La manifestari s-au regasit cetateni nemultumiti, reprezentanti ai organizatiilor civice pentru transparenta in administratie, fosti angajati ai Fortus, CUG, precum si oamenii disponibilizati de la CET. „Am lucrat aproape o viata la CUG, iar mafiotii astia au distrus uzina. Ne-au concediat pe toti numai ca sa poata ei fura. Pe mine cine ma mai angajeaza la varsta de 57 de ani? Nichita a marit toate preturile, la apa, la gaz, la caldura, a pus taxe pe apa meteorica, pe salubritatea care nici nu exista la noi! Ca ieseni am ajuns sa avem cele mai mari taxe din tara asta!”, acuza Dumitru Cozmescu, fost angajat la CUG Iasi.

Comentarii
  • GOLANII şi MÂRLANII României au ajuns mari conducători peste noapte în folosul grupurilor MAFIOTE, SECURISTE cu acceptul organelor statului care veghează şi ţin de şase la hoţiile acestora culegând firmiturile rămase de la gura cetăţenilor.

  • Mai oameni buni TREZITI-VA pana nu este prea tarziu !!!!!!!!! Am ajuns sa ne mancam intre noi din cauza acestor hoti si jeguri care baga teroare intre salariati . Au ajuns toate gunoiele si ciurucurile sa ne fie sefi ? SA NU FIE PREA TARZIU, deja mai avem putin si EXPLODAM si feresca domnul de ce va putea urma !!

  • “Primarul a dat lucrări pe şpagă şi va fi arestat repede” – spune un consilier local. Ultimul “succes” al administraţiei Nichita – insolvenţa CET Iaşi,URMEAZA CITADIN si RATP !!

  • Dupa ce a falimentat CET-ul ca director de marcheting, Cozmanciuc va fi secretar de stat în guvernul Ponta Şeful PNL Iaşi Relu Fenechiu dă ca sigură desemnarea lui Mugur Cozmanciuc într-un post de secretar de stat în cabinetul Ponta. „Nu ştiu câţi secretari de stat va avea Iaşul, dar Mugur Cozmanciuc va fi sigur”, spune Fenechiu. El n-a vrut să dezvăluie ministerul la care va fi uns Cozmanciuc. „Pot spune doar că nu va fi nici la Transporturi şi nici la Compania de Drumuri. Vom avea şi la Transporturi, în posturi importante, dar nu e Cozmanciuc”, a precizat Fenechiu. „Veţi afla la momentul potrivit”, a adăugat liberalul. Surse liberale afirmă că Mugur Cozmanciuc, un apropiat al lui Fenechiu, ar putea fi numit la Ministerul de Interne.

  • Cred ca ai lipsit de la gradinita. Nu stii sa numeri? sint exact nouazeci si noua de persoane. Ce draku te-a educat femeia de serviciu de pe casa scarii?

  • Va rog amintiti-i primarului municipiului Iasi ,Nichita ca are datoria de a proteja cetatenii iasului,deci de a incepe macar in ceasul al *2-lea sa porneasca o actiune masiva,in forta de starpire a capuselor din intreg orasul Iasi.Iesenii platesc taxe si impozite pentru a se asigura ca au parte de un oras curat insa primarul Nichita nu isi prea face simtita prezenta in acest sens.Sunt zilnic ieseni muscati de capuse insa nici o actiunede starpire a capuselor pare ca nu a inceput in Iasi. Domnule primar Nichita unde sunteti,de ce nu va faceti treaba?

  • membrii sindicatelor din IASI, PROLEX, SINDIPRIM , ALFA, SINDICATUL MEDICILOR, COLEGIUL MEDICILOR , ONGEURILE SI ASOCIATIILE DE PROTECTIA ANIMALELOR VOTEAZA CU OAJDEA…

  • asta este mana lui Balanescu…a dat bani de o bere si omul a esit in strada..se vede pe fetele lor ca nici nu stiu de ce stau acolo…Oameni buni nu va mai lasati cumparati!!!

Adauga un comentariu