Local

Zeci de infractiuni, intr-o singura zi. Iesenii au primit sanctiuni drastice

Publicat: 11 iul. 2019
1

Zeci de ieseni s-au ales cu sanctiuni contraventionale, in cursul zilei de miercuri, in timpul unei actiuni organizate de politistii ieseni. Acestia au intervenit la peste o suta de evenimente, majoritatea dintre ele fiind sesizate prin apel la 112.

Vezi si: Se nasc ipoteze socante in cazul mortii tanarului de 30 de ani! Povestea nestiuta din spatele suicidului care a ingrozit un oras intreg

Totodata, oamenii legii au aplicat peste 420 de sanctiuni contraventionale. In urma actiunilor si interventiilor efectuate au fost sesizate peste 30 de infractiuni.

"La data de 10 iulie a anului curent, politistii au actionat, la nivelul judetului Iasi, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Au fost organizate cinci actiuni si s-a intervenit la o suta de evenimente, dintre care 82 au fost sesizate prin 112. În urma activitatilor, au fost sesizate 33 de infractiuni. Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 421 de sanctini contraventionale, în cuantum de 137.740 de lei. Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Iesene. Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie. Au fost retinute în vederea suspendarii 12 permise de conducere si au fost retrase sapte certificate de înmatriculare", precizeaza reprezentantii IPJ Iasi.

Adauga un comentariu