Stiri

Zeci de mii de romani vor primi salarii mai mari in urmatoarea perioada. Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede un spor de 10% pentru o multime de bugetari

Publicat: 12 iul. 2019

angajati vor primi mai multi bani la salariu. Zeci de mii de romani vor primi salarii mai mari in urmatoarea perioada. Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede un sport de zece la suta la salariu pentru o multime de bugetari.

Angajatii care vor primi 10% in plus la salariu
Ce angajati vor primi mai multi bani la salariu. Angajatii din scoli vor beneficia, in urmatoarea perioada, de o majorare de salariu de zece la suta din venitul de baza pentru suprasolicitare neuropsihica. Este vorba despre personalul didactic sau nedidactic de conducere din unitatilor de invatamant.

Proiectul de modificare a legii salarizarii, sustinut de toate partidele parlamentare, a fost promulgat joi de presedintele Klaus Iohannis.

Ce angajati vor primi mai multi bani la salariu. Decretul vizeaza Legea nr. 61/2019 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 41/2018 pentru modificarea si completarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Este vizat personalul din invatamantul universitar si preuniversitar, potrivit Capital.

Ce angajati vor primi mai multi bani la salariu
Conform acestei legi, angajatii vor beneficia de un spor de suprasolicitare neuropsihica de 10% la salariul de baza pentru personalul didactic de conducere din invatamantul superior (rector, prorector, decan, prodecan si director de departament) si preuniversitar (inspector scolar general, adjunct, director casa corpului didactic, director de unitate de invatamant si director adjunct).loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit