Eveniment-Social

Zeci de posturi didactice, scoase la concurs de Universitatea Tehnica – VEZI DETALIILE COMPLETE

Publicat: 30 dec. 2012

Dupa ce de aproape patru ani, din cauza blocarii angajarilor in sectorul bugetar, decise de Guvernul Boc, la inceputul anului 2013, Universitatea Tehnica (UTI) Gheorghe Asachi organizeaza noi concursuri pe posturi didactice. Sunt vacante 57 posturi, la toate cele 11 facultati din cadrul Politehnicii iesene, de la asistent, conferentiar si pana la sef lucrari. „Universitatea Tehnica, dupa publicarea în Monitorul Oficial, Partea a III-a nr. 454 din 21 decembrie 2012, a procedurii legale in acest context, anunta noul calendar al desfasurarii concursurilor pe posturi didactice vacante. Inscrierea candidatilor este programata pana pe 6 februarie 2013, iar desfasurarea concursurilor intre 22 februarie 2013 si 1 martie 2013. Dosarul de concurs va fi depus personal la Registratura Universitatii Tehnice, sau transmis prin posta la adresa: Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Prorectoratul Didactic, strada Prof. dr. doc. Dimitrie Mangeron nr. 67, Iasi”, arata reprezentantii institutiei. Masura din 2009 a Guvernului Boc, luata prin Ordonanta de Urgenta (OUG), în urma negocierilor cu Fondul Monetar International (FMI), suspenda ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante din institutiile de invatamant superior si permitea angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacante. Acest lucru a condus la un adevarat exod al absolventilor de doctorat sau al tinerilor cercetatori ieseni in strainatate.

VEZI AICI DETALIILE COMPLETE ALE CONCURSURILOR DIDACTICE DE LA UNIVERSITATEA TEHNICA

Comentarii
  • lista e veche… sunteti expirati…
    posturile alea din lista au fost la concurs in toamna….ar trebui sa va informati mai bine inainte sa atingeti tastatura….

  • imi place exprimarea: „de la asistent, conferentiar si pana la sef lucrari”. In domeniul tehnic sef lucrari = lector < conferentiar. Domnu' Hutanu, ati fost vreodata pe la facultate?

Adauga un comentariu