Eveniment-Social

Zeci de soferi, amendati zilnic de politistii locali

Publicat: 25 aug. 2015
1

În perioada 21-23 august, politistii locali au amendat peste doua sute de persoane, in special soferi. Astfel, angajatii municipalitatii desemnati cu fluidizarea traficului rutier au sanctionat contraventional 46 de conducatori auto, care nu au respectat semnificatia indicatoarelor si marcajelor rutiere, ceea ce a dus la ingreunarea traficului.

Cele mai multe amenzi de acest gen sunt aplicate mai ales in zona centrala a orasului, unde exista o problema mare cu lipsa locurilor de parcare. Zilnic, cel putin zece soferi sunt amendati contraventional si li se aplica puncte de penalizare pentru ca parcheaza in locuri nepermise sau intra pe strazile cu accesul interzis.

„Numitul C.M., de 23 de ani, domiciliat în judetul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 315 lei si doua puncte penalizare, conform OUG numarul 195 din 2002, privind circulatia pe drumurile publice, deoarece a circulat cu autoturismul pe strada Veniamin Costachi, fara a respecta semnificatia indicatorului rutier «Acces Interzis»”, au declarat oficialii Politiei Locale Iasi.

Adauga un comentariu