Local

Zeci de taximetristi din Iasi sanctionati drastic de politie

Publicat: 31 mart. 2014
1
La data de 28 martie 2014, in intervalul orar 9:30 – 16:30, politistii de la Biroul Rutier Iasi au organizat si desfasurat o actiune pe raza municipiului Iasi, pe linia prevenirii si combaterii accidentelor rutiere, precum si pentru verificarea legalitatii transportului de persoane in regim taxi.

Citeste si Masuri extreme pentru taximetristi. Vezi ce le pregatesc politistii

Cu aceasta ocazie a fost depistat Gabriel M., de 34 de ani, din Iasi, in timp ce se deplasa pe strada Sfantul Lazar, efectuand transport de persoane in regim taxi, desi autoturismul care prezenta defectiuni tehnice. Soferul a fost sanctionat cu 9 puncte amenda si i s-au retinut permisul de conducere si certificatul de inmatriculare. 

In urma actiunii au fost verificati 124 taximetristi, oamenii legii aplicand 41 de amenzi, dintre care noua pentru opriri neregulamentare, 12 pentru neutilizarea centurilor de siguranta, patru pentru defectiuni tehnice. Valoarea totala a amenzilor a fost de 5.610 de lei, fiind retinute si un permis de conducere si un certificat de inmatriculare.

Citeste si Aveti grija in ce taxi va urcati! Iata de ce a fost in stare un taximetrist 

Comentarii
  • Sa nu uitati ca taxiurile care intradevar au probleme sau lipsa flagranta la acte … sunt ale cui trebuie si pe alea nu le cauta nici dreaq…. ca nu e voie….

Adauga un comentariu