Actualitate

Zeci de utilaje de deszapezire scoase pe strazile din judetul Iasi

Publicat: 05 ian. 2016
1

Zeci de utilaje de deszapezire au fost scoase la strada in judetul Iasi inca de la primele ore ale diminetii. Atat pe drumurile nationale, cat si pe cele judetene s-a actionat cu sararite si s-au imprastiat tone de material antiderapant. Previziunile celor de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) arata ca in continuare sunt posibile ninsori si depuneri de polei, iar drumarii s-au conformat si au scos utilajele din dotare pe mai toate arterele principale din judetul Iasi. In avertizarea ANM pana astazi la ora 12.00 sunt posibile in continuare ninsori, precipitaţii mixte si depuneri de polei. Avertizarea meteo poate fi insa prelungita.
„Am iesit in patrulare cu utilajele pe drumurile din intrej judetul pentru a indeparta zapada. Am scos 14 sararite inca de la ora 4.00 dimineata si vom imprastia cateva tone de material antiderapant”, a mentionat Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi.  
Si pe drumurile nationale administrrate la Iasi de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania s-a actionat de la primele ore ale diminetii. Drumarii au patrulat cu 27 de utilaje si au imprastiat 229 tone de material antiderapant pe DN2, DN24, DN24C, DN28, DN28A, DN28B, DNVO28D, DNVTGF, sectoare de drum ce trec pe raza judetului Iasi. 

Adauga un comentariu