National

Zgonea, detalii din culise: Cum a reactionat Ponta la aflarea rezultatelor

Publicat: 02 nov. 2014

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a oferit detalii din culise de la alegerile prezidentiale 2014, prezentand modul in care a reactionat Victor Ponta la aflarea rezultatelor.

Domnul Ponta a muncit foarte mult, este multumit de rezultat. A reactionat cum il stiu. Ca un om normal, ca un antrenor al unei echipe foarte bune care conduce Romania. A reactionat ca antrenorul unei echipe mari”, a declarat Zgonea pentru Ziare.com.

De asemenea, Zgonea s-a declarat si el multumit de distanta care il separa pe Ponta de Klaus Iohannis.

„Noi avem o batalie care nu s-a incheiat, dar am facut un pas important. Este cel mai mare ecart intre primul si al doilea candidat de cand sunt eu aici si cred ca avem o sansa mare”, a mai spus Zgonea.

Victor Ponta s-a clasat pe prima pozitie in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale de duminica, potrivit rezultatelor exit poll realizate la iesirea de la urne. Liderul PSD este urmat, la o distanta sub 10 puncte procentuale de reprezentantul ACL, Klaus Iohannis.

Potrivit rezultatelor anuntate in urma exit poll-urilor, Ponta ar fi obtinut intre 38,2 si 41,5% dintre voturi.

Pe locul doi s-a clasat Klaus Iohannis, care are intre 31 si 32,1% din voturi, conform exit poll-urilor.

Ponta si Iohannis vor duce lupta decisiva in turul doi, in conditiile in care ocupantul locului trei, Calin Popescu Tariceanu sau Monica Macovei (in functie de exit poll), nu a acumulat mai mult de 6% din voturi.loading...

Comentarii
  • la fel ca majoritatea comunistilor, niste pierde vara sau betivii si scursorile satului si acest zgonea e un fost repetent care a avut nevoie de 8 ani pentru a termina cu chiu cu vai facultatea de constructii, si acum acest fost strungar a ajuns politician, un prostalau ca majoritatea fostilor comunisti care inca ne conduc dupa ce iliescu a chemat minerii sa se impuna el cu gasca lui de nomenclaturisti

Adauga un comentariu