Eveniment-Social

Zi de sarbatoare in comuna Costuleni. A fost sfintita troita din satul Covasna

Publicat: 11 sept. 2016
1

Sarbatoare mare in comuna Costuleni. Locuitorii urbei au participat sambata, cu mic cu mare, la sfintirea crucii de pe movila satului Covasna. Nume sonore de pe scena politica ieseana si din institutii importante au luat parte la eveniment. Printre cei care au participat la eveniment s-au numarat Mircea Manolache, consilier judetean din partea Partidului Miscarea Populara (PMP), deputatul Petru Movila, prim-vicepresedinte al PMP.

Slujba de sfintire a fost oficiata de un sobor de zece preoti, in frunte cu protopopul Marius Profir. La evenimentul de o mare importanta a localitatii nu a lipsit edilul comunei Costuleni, Mirica Dodan. Peste 200 de persoane au participat la slujba de sfintire. S-au impartit si cinci distinctii din partea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei celor ce au contribuit la ridicarea Crucii. Dupa slujba a avut loc si un spectacol in aceeasi locatie, sustinut de copiii scolilor din comuna.

Comentarii
  • Este un lucru frumos,dar circul ieftin dat si nuantat de preotul Constantin Timofte lasa de dorit…in primul rand un om ca acesta potrivnic Crucii,caci nu a vrut nici in ruptu’capului sa ajute la ridicarea aceatui simbol,parca crucea il infiera.Un ***** de la periferia mizera a zonei Pascaniului si gagicar in caminele din Copou in tmpul cand a fost student,acest popa Anticrist nu a primit nici o distinctie …e o ******** si un escroc cu multe apartamente si masini..ia banu de la prosti

  • Apa curenta in toată comuna, canalizare, drumuri asfaltate sunt mai importante in secolul asta.Voi umblați pe dealuri cu sorcova vesela…cu politicieni si popi!

Adauga un comentariu