Eveniment-Social

Zi de sarbatoare! Se vor celebra Zilele Comunei Tomesti

Publicat: 01 sept. 2016
1
Locuitorii din comuna Tomesti, judetul Iasi se pregatesc de o mare sarbatoare. Primarul comunei, Stefan Timofte, organizeaza Zilele Comunei Tomesti, incepand cu data de 8 septembrie 2016, in cadrul careia se vor desfasura diferite concursuri de ciclism, viteza si flotari, urmate de Cupa Tomestiului la fotbal, acestea avand loc pe Stadionul „Mircea Andrioaie”. In continuare se va desfasura, in fata Primariei Tomesti, premierea cetateanului de onoare si a cuplurilor care au implinit 50 de ani de la casatorie, urmata de inaugurarea unui parc de langa Scoala „D.D. Patrascanu” si un concurs de sah si table adresat tuturor varstelor, organizat in parcul de langa scoala.

Citeste si: Eveniment de marca in comuna Tomesti. Monument in memoria ostasilor romani, inaugurat in centrul localitatii – FOTO

De asemenea, in Amfiteatrul „Invatator Petru Oarza” din Tomesti, va mai avea loc un spectacol pentru copii sustinut de Teodor Munteanu, urmat de grupul vocal instrumental de copii „ILINCA”, un spectacol de cantece populare sustinut de Andra Birleanu, apoi un spectacol de dans si cantece populare sustinut de „Rapsozii Botosaniului”. In incheierea festivitatilor, interpretul Fuego va sustine un concert extraordinar, terminat cu un spectacol cu focuri de artificii.
Adauga un comentariu