National

Zi decisiva la PSD: Se valideaza lista de candidati pentru alegerile europarlamentare

Publicat: 25 mart. 2019
1

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi pentru a valida lista de candidati pentru alegerile europarlamentare, participarea liderului partidului Liviu Dragnea fiind incerta, in conditiile in care, conform secretarului general Codrin Stefanescu, el a fost din nou internat in spital sambata seara, din cauza problemelelor la coloana.

Coform anuntului facut deja de Liviu Dragnea si listei vehiculate deja pe surse, primul loc al listei PSD pentru Parlamentul European va fi ocupat de catre Rovana Plumb.

Liviu Dragnea, din nou la spital! Iata ce declara Codrin Stefanescu cu privire la starea liderului PSD

”Eu nu stiu pe ce loc va decide Comitetul Executiv National sa fie Rovana Plumb pe listele de europarlamentare, dar eu o voi propune pe primul loc. Si dupa europarlamentare, o sa o rog pe doamna prim-ministru Dancila sa o mai propuna si altceva pe doamna Rovana Plumb”, declara Liviu Dragnea in 15 martie. Celalalt post invocat de liderul social-democrat ar putea fi cel de comisar european.

Ordinea candidaturilor ar fi: Rovana Plumb, Carmen Avram, Dragos Benea, Claudiu Manda, Dan Nica, Ioan Mircea Pascu, Maria Grapini, Victor Negrescu, Natalia Intotero, Bianca Gavrilita, Catalina Stefanescu, Emilian Pavel, Victor Bostinaru, Maria Zoana, Claudia Tapardel. Conform datelor de la acel moment, prezenta lui Bostinaru pe liste era incerta, iar sambata acesta a anuntat ca a ajuns la concluzia ca, dupa 12 ani ca europarlamentar, este vremea sa anunte retragerea candidaturii sale pentru un nou mandat in Parlamentul European.

Prezenta liderului PSD Liviu Drganea la sedinta de astazi este incerta. Si in urma cu o saptamana el s-a aflat in spital din cauza problemelor la coloaana, iar secretarul general Codrin Stefanescu a anuntat ca a fost din nou internat si ca se pare ca prblemele sale medicale nu s-au rezolvat.

"Aseara a avut iar o problema de sanatate medicii au insistat si a fost internat cateva ore. I s-au facut injectii. speram ca totul sa fie bine, maine avem CEX, se va stabili lista pentru europarlamentare. Speram ca starea de sanatate a presedintelui Liviu Dragnea sa fie foarte buna pentru maine. Durerile nu se opresc. Se pare ca varianta pe care a ales-o de a face infiltratii si  terapie nu este cea mai buna. Cred ca va ajunge tot la operatie", a declarat Codrin Stefanescu ieri, la Brasov, unde lideri ai partidului si ministri PSD au fost prezenti la conferinta de alegeri pentru filiala judeteana si au participat si la un miting in Piata Sfatului..

In urma cu o saptamana, tot Codrin Stefanescu a anuntat  ca Liviu Dragnea are dubla hernie de disc si va ramane internat pentru cateva zile.

PSD trebuie sa-si valideze lista de candidati pentru europarlamentare cat mai repede, pentru ca termenul limita de depunere a candidaturilor este 28 martie, ora 24:00.

Adauga un comentariu