Scena artistica din Romania

Zi decisiva pentru Cornel Gales! Afla ce se intampla cu mostenirea Ilenei Ciuculete!

Publicat: 20 nov. 2018
3

Scandalul dintre copiii Ilenei Ciuculete si Cornel Gales a ajuns la final, iar vaduvul asteapta cu sufletul la gura verdictul magistratilor.

Judecatorii au decis, recent, sa mai amane o data pronuntarea in dosarul in care fiii regretatei artiste Ileana Ciuculete au cerut partajul judiciar al averii. Astfel, magistratii vor da verdictul peste cateva zile, iar Cornel Gales ar putea fi obligat sa returneze banii obtinuti pe o vila, daca se va constata ca a instrainat-o "pe sest". Mugurel si Cristi Sfetcu il acuza pe Cornel Gales ca a vandut fara acordul lor o vila de aproximativ 200 000 de euro. Tot cei doi frati au facut publica lista cu lucruri de valoare lasate de Ileana Ciuculete: aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, posete, zeci de perechi de pantofi, haine de blana in valoare de 5000 de euro si multe costume populare in valoare de 40 000 de euro.

"Avem documente si acte doveditoare ca acest om (n.r.-Cornel Gales) a luat totul. Noi nu vrem sa recuperam posetele, mobilierul si aurul, pentru ca stim ca unele nu mai exista, ci vrem sa fim despagubiti la contravaloarea obiectelor. Am inteles ca el e sotul si ca are si el drepturi, insa a luat tot, iar pe noi ne-a fraierit, ne-a inselat. Daca era cinstit, nu ajungeam la judecatorie, caci nici noua nu ne convine situatia. Vom vedea ce se va decide", a declarat Mugurel Sfetcu, pentru click.ro.

"Oamenii astia viseaza averi. Care avere? Bijuteriile le-am vandut cu doi ani inainte sa moara Ileana, mobilierul s-a dat odata cu casa, iar hainele de blana le-am dat de pomana, deci pot sa le ceara inapoi. Sunt niste disperati", a reactionat Cornel Gales, potrivit aceleiasi surse.

Cantareata Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la spital, din cauza unei boli incurabile. Inca din copilarie, Ileana Ciuculete a fost indrumata sa urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viata i-au fost marcati de saracie, iar muzica a reusit sa-i alunge tristetile. Canta pe unde apuca si ii placea sa asculte melodiile regretatei cantarete Maria Lataretu, supranumita "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a castigat din muzica pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei si, odata cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Romania.

Adauga un comentariu