Actualitate

Zi IMPORTANTA in dosarul Laurei Codruta Kovesi, la SIIJ. Cine ajunge in fata procurorilor

Publicat: 22 mai 2019
1

Astazi, la Sectia Speciala de anchetare a magistratilor, vor fi audieri de martori in dosarul extradarii lui Nicolae Popa, in care Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub invinuire. Ar fi vorba de angajati ai SRI, iar maine este asteptat si George Maior la Sectia Speciala.

Florian Coldea, despre extradarea lui Nicolae Popa: SRI a fost implicat in aceasta operatiune

Saptamana trecuta, in acest dosar, au fost audiati fostul ministru de Interne Gabriel Oprea si fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea. Cel din urma a declarat, dupa aproape 4 ore de audieri, ca a fost chemat in calitate de martor, precizand ca nu a luat la cunostinta de nicio imprejurare in care Kovesi sa fi comis vreo infractiune.

In dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, Kovesi are calitatea de inculpat, fiind acuzata de mai multe fapte. Pe 28 martie, Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar de catre Sectia de ancheta a magistratilor, insa masura a fost contestata in instanta. Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus ulterior revocarea masurii controlului judiciar.

Adauga un comentariu