Eveniment-Social

Zi importanta la o universitate din Iasi

Publicat: 04 apr. 2014

In intervalul 4 – 6 aprilie, la Centrul de Conferinte Palas se desfasoara mai multe evenimente ocazionate de cea de-a XVIII-a editie a Zilelor Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Iasi. La eveniment participa si prof. univ. dr. Dorina Forna, evenimentul avand ca scop si evaluarea activitatii facultatii din cadrul institutiei de invatamant superior din municipiu.

Citeste si Zilele Facultatii de Medicina Dentara loading...

Comentarii
  • Si cu aceasta ocazie Forna, Astarastoaie si gasca vor sarbatori sifonarea multor milioane de euro din programele POSDRU accesate de UMF pentru stomatologie si medicina legala, marele jaf national din fondurile europene, si din care nu ramane nimic altceva decat conturi, vile si excursii in alte tari!
    Oricum e o aberatii sa accesezi fonduri europene pentru a scolariza , cu taxa, cetateni extracomunitari iar banii respectivi sa ramana doar UMF si sa faci lobby sa nu inapoiezi nimic statului tembel care ti-a pus la dispozitie baza materiala gratis!
    UMF Iasi e un exemplu clar de privatizare a veniturilor statului de o banda aflata la conducere! Daca tot au milioane sa dea macar cateva burse unor studenti saraci! Ca au destui care nu au nici ce manca!

Adauga un comentariu