Magazin

Zi trista in familia Micai de la ABRACADABRA! Iata de ce

Publicat: 06 nov. 2013
1

Au trecut doar cateva luni de cand „printesa” de la Abracadabra s-a stins, iar familia ei inca incearca sa-si vindece ranile pierderii. Acest lucru este cu atat mai greu pentru ai ei cu cat, astazi Mica ar fi implinit 32 de ani si este prima aniversare fara angelica vedeta.

Vestea mortii Micai, de la Abracadabra, a indurerat o tara intreaga, dar mai ales o generatie care a petrecut duminici la rand cu ochii lipiti de televizor, pentru a afla ce se mai intampla in lumea magica a povestilor de la PRO TV.

Ziua de astazi ar fi trebuit sa fie una fericita pentru parintii Michaelei Niculescu. Frumoasa blonda ar fi implinit varsta de 32 de ani, insa daca pana anul trecut casa rudelor fetei a rasunat de rasete si voie buna, astazi s-au putut auzi doar suspine.

Michaela Niculescu a murit la jumatatea lunii martie, la Spitalul Fundeni, la varsta de 31 de ani. Mica a fost diagnosticata cu ciroza hepatica, in urma cu un an, insa a preferat sa-si tina ascunsa suferinta.

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Straine si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena. A fost traducator, redactor si producator in cadrul unei edituri, lector universitar si specialist in IT. Si tocmai asta ar fi fost pacatul ei: munca titanica si orele putine de odihna si-ar fi pus amprenta asupra sanatatii ei.

Sursa: libertatea.ro
Adauga un comentariu