Magazin

Ziar romanesc, in topul international al celor mai proaste pacaleli de 1 Aprilie

Publicat: 04 apr. 2012
1
Ziarul „Opinia” este in topul international al celor mai proaste glume facute de Ziua Pacalelilor, 1 Aprilie, top facut de cotidianul britanic DailyMail. In anul 2000, ziarul Opinia a anuntat ca prizonierii din Penitenciarul Baia Mare vor putea fi alaturi de cei iubiti, fiind, intr-un final, eliberati. Dupa anunt aproximativ 60 de oameni au calatorit lungi distante pentru a-i astepta pe cei dragi in fata Penitenciarului, numai ca sa li se spuna ca a fost o gluma de 1 aprilie. Dupa intreg incidentul ziarul a fost nevoit sa publice scuze oficiale.
In acelasi top se mai afla si gluma facuta de un barbat din SUA, care in 2004 si-a sunat fosta sotie si a chemat-o sa vada ceva acasa la el. Cand femeia a ajuns acolo l-a vazut pe barbat atarnand de un copac, ca si cum ar fi fost spanzurat (el era sustinut de un ham de siguranta). Totusi femeia a apucat sa sune la 112 inainte ca barbatul sa ii spuna ca este o gluma. El a fost amendat cu 1000 de dolari si a facut un an de inchisoare
Intr-un final, probabil cea mai proasta gluma de 1 aprilie este o amenintare cu bomba care a avut loc pe aeroportul international din Nepal. Avionul care trebuia sa decoleze spre Dubai a fost tinut la sol, timp de trei ore in care a fost scotocit centimetru cu centimetru pentru gasirea bombei. Nu a fost gasita, asa ca avionul a decolat care Dubai, unde a ajuns in siguranta. Oamenii legii au spus ca apelul a venit din Malaezia, adaugand ca este cea mai proasta gluma care poate fi facuta de 1 aprilie. 
Adauga un comentariu