Cancan ultimă oră

Zile negre pentru Andreea Esca! Ce i s-a întâmplat îndrăgitei prezentatoare de știri

Publicat: 17 iul. 2020

Andreea Esca ar trebui să ajungă, săptămâna viitoare, la Focșani, în fața judecătorilor pentru a da declarații într-un dosar în care este pârât. Este o nouă lovitură pentru vedeta care lipsește de mai multe zile de pe micul ecran, motivul fiind, spune presa, chiar cel la care face referire comunicatul de presă al PRO TV, în care se vorbește despre posibilitatea ca unii angajați ai postului să fie infectați cu noul coronavirus.

Andreea Esca ajunge în fața judecătorilor! O doctoriță a dat în judecată echipa știrilor

Andreea Esca nu are însă doar probleme, pare-se, medicale ci și unele legale. Un medic din Vrancea a dat-o în judecată pe ”cea mai mare vedetă a PRO TV” dar și pe mai mulți colegi ai acesteia: Andreea Marinescu, Lena Nechifor, Marilena Iordache și Mihai Dedu. Ea îi acuză pe aceștia că ar fi prezentat într-un mod neprofesionist și părtinitor o știre în care ea este protagonistă.

Femeia a fost protagonista unui incident ciudat, în urmă cu mai mulți ani, atunci când a condus cu viteză mare, pe autostradă, pe contrasens. Procesul a început în 2018, iar în primăvara lui 2019 a fost întrerupt, pentru ca iarna trecută, medicul din Focșani să obțină acordul magistraților pentru redeschiderea procesului.

Andreea Esca ajunge în fața judecătorilor! Vedeta e citată dar nu se va putea prezenta la proces

În aprilie 2020, procesul a fost din nou suspendat temporar din cauza pandemiei de coronavirus și a fost reluat în luna iulie. Următoarea înfățișare este programată pe data de 22 iulie, respectiv miercuri, iar la aceasta este citată și Andreea Esca. În funcție de felul în care proceesul decurge, judecătorii ar putea cere audierea vedetei PRO TV, iar asta ar implica obligativitatea ca aceasta să ajungă în sala de judecată.

Andreea Esca, în fața judecătorilor! Din acest punct de vedere, pe vedetă ”o ajută” știrea propagată în aceste zile, legată de coronavirus, informație pe care vedeta nu a confirmat-o nici un moment. În astfel de condiții, nici un judecător normal nu ar putea risca să citeze cu orice preț o persoană despre care există o astfel de suspiciune. Cel mai probabil, vedeta PRO TV nu va fi prezentă în sala de tribunal, săptămâna viitoare.

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, diagnosticat cu noul coronavirus. Este în stare gravă

Andreea Esca s-a infectat cu noul coronavirus, după ce a participat la o petrecere unde nu a respectat măsurile de prevenire a infectării cu Covid-19. Vedeta PRO TV se află, în prezent, internată la un spital privat din România, unde este păzită de numeroase gărzi de corp. Celebra prezentatoare de știri nu a oferit declarații până în acest moment.

Surse medicale au dezvăluit, în exclusivitate pentru Cancan, că soțul Andreei Esca a contractat, de asemenea, coronavirus, și a ajuns la Spitalul Monza din Capitală, la secția de Terapie Intensivă, anunță huff.ro.

Alexandre Eram ar fi și el infectat cu coronavirus. Se pare că ar fi contractat virusul de la soția sa și se află acum în stare gravă, internat la un spital privat încă de noaptea trecută. Potrivit acelorași surse, acesta ar fi fost intubat și este acum pe secția de Terapie Intensivă.

Andreea Esca ar fi luat virusul în stațiunea Olimp, de la o petrecere pe plajă. Confirmarea a venit la scurt timp de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai multe angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, păstrându-le, însă, identitatea anonimă.

La evenimentul de pe malul mării, cu mai mult de 50 de persoane invitate, nimeni nu părea interesat de păstrarea regulilor sanitare. Într-un material video, difuzat pe 30 iunie în cadrul emisiunii „La Măruță”, Andreea Esca este surprinsă purtând mască în timp ce dansează. Mai târziu, însă, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe alături de care a petrecut.

După ce în presa au apărut imagini de la respectivul eveniment și vestea că Andreea Esca ar fi contractat noul virus acolo a fost făcută publică, IPJ și DSP Constanța s-au autosesizat și fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia acelui eveniment.

Adauga un comentariu