Local

Zilele ESP – E Super Pret – expozitie de masini, cu discount, la Palas

Publicat: 29 mai 2013
1

Ansamblul urbanistic Palas Iasi si UniCredit Leasing îi asteapta pe ieseni si pe clientii din regiune sa îsi aleaga automobilul mult dorit, în cadrul unei expozitii cu vânzare de exemplare auto, cu preturi reduse, începând de la 3.770 de euro. Ford Fiesta, Chevrolet Cruze, Dodge Nitro, Lexus RX 350, Porsche Cayenne si BMW 550I sunt doar o parte dintre „bijuteriile” auto care vor putea fi testate si cumparate la oferte avantajoase, valabile doar la Palas, în perioada 30 mai – 9 iunie 2013. Evenimentul „Zilele ESP”, adica „E Super Pret!”, se desfasoara în piateta centrala din Parcul Palas.

UniCredit Leasing a facut o selectie din parcul sau cu masini provenite din contracte de leasing financiar sau operational si va prezenta publicului 18 autoturisme diverse, printre care compacte, business, de familie, utilitare, SUV-uri si chiar unul cu rol de magazin mobil. Toti iubitorii de automobile care vor vizita expozitia din gradina publica Palas vor beneficia de un discount de 5% fata de preturile de lista, pentru contractele încheiate doar pe durata evenimentului.

Clientii Palas care doresc sa cumpere o alta masina din cele peste 2.000 de autoturisme de pe site-ul Am.Unicreditleasing.Ro, beneficiaza, de asemenea, de reducerea de 5%, însa doar pâna pe 9 iunie. Automobilele expuse vor fi disponibile pentru sesiuni de drive-test, iar agentii leasing UniCredit vor oferi informatii despre întregul parc auto. În plus, pe lânga discountul preferential de 5%, organizatorii mai ofera un avantaj: posibilitatea platii prin leasing financiar, leasing operational sau credit auto.

Adauga un comentariu