Eveniment-Social

Zilele sportului pascanean au luat sfarsit

Publicat: 11 oct. 2011

Aproximativ 500 tineri au luat parte la zilele sportului pascanean, ce au avut loc in perioada 3 – 9 octombrie, cand s-au organizat o serie de activitati sportive pentru toate categoriile de varsta. Prima data a avut loc „Cupa la Fotbal” pentru cei de gimnaziu, unde locul I a fost castigat de elevii de la Scoala Generala Iordachi Cantacizino, locul II de Liceul Teoretic Miron Costin, iar locul III de Grupul Scolar Nicolae Iorga. La Cupa CSM la fotbal, pentru sportivii legitimati, locul I a fost obtinut de firma Kosarom, locul II de CSM Pascani, iar cel de-al treilea de C.S.S. Pascani, in timp ce la juniori pe locul I au urcat cei de la C.S.S.(1) Pascani; locul II – C.S.M. (1) Pascani si III C.S.S. (2) Pascani.

La Cupa micilor sportivi, prescolari, Gradinita nr. 2 a obtinut primul loc, in timp ce micutii de la Gradinita nr. 1 s-au plasat pe locul II, iar locul III a fost luat de echipajul doi al Gradinitiei nr. 1. Tot in aceasta perioada s-a mai organizat un concurs de atletism pentru clasele III – IV. Din 200 elevi au fost alesi 12. A mai urmat apoi Cupa Toamnei la Sah, categoria juniori, pâna în 16 ani, unde prima pozitie a fost adjudecata de Morariu Daniel, locul II – Vântur Cristian, locul III – Maxim Alex Stefan, Macovei Sergiu Nicu, iar la categoria seniori, peste 16 ani, locul I a fost luat de binecunoscutul jucator de sah Loluta Toader, locul II – Bejan Silvestru, iar locul III –  Morariu Adrian. La Cupa Bobocilor la handbal, pentru clasele a IX-a, fete/baieti, Colegiul Tehnic CF. Unirea Pascani a luat primul loc, cei de la Sadoveanu a obtinut locul II, iar cei de la Liceul Teoretic „Miron Costin” locul III.

Tot cu aceasta ocazie s-a organizat si un Turneu de rugby (fete/baieti). La categoria junior Clubul Sportiv Pascani a luat locul I, Buzaul locul II, iar locul III – Clubul Sportiv Rosia Montana – Cugir. În cadrul acestei competitii a fost organizat un meci demonstrativ cu echipa de senioare a Clubului Sportiv Pascani, precum si meciuri de pregatire si verificare a echipelor de juniori – baieti. „Au mai fost organizate activitati sportive în cadrul Clubului Sportiv LONG HO – cursuri de autoaparare, cursuri de Tam The – gimnastica energetica, precum si un antrenament de Qwan Ki Do. De altfel, a fost organizat un spectacol de dans sportiv, coordonat de doamna Catalina Rotaru, în colaborare cu Casa de Cultura Mihail Sadoveanu. Multumim Centrului de Studii Stefan cel Mare si Sfânt pentru asigurarea asistentei medicale pe parcursul tuturor competitiilor sportive, Asociatiei Sansa 2010, pentru implicarea voluntarilor în organizarea unor activitati din program. În ceea ce priveste participarea, în activitatile sportive au fost implicate aproximativ 500 de persoane, prescolari, elevi, studenti, adulti. Din cauza vremei nefavorabile, activitatea sportiva Crosul Toamnei – editia a IV-a a fost amânata pentru 22 octombrie”, a precizat responsabila organizarii acestui eveniment, insp. Mirela Ancuta.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit