Magazin

Zina Dumitrescu, o ultima durere ce nu are alinare

Publicat: 27 feb. 2015
1

Zina Dumitrescu s-a retras de cativa ani intr-un azil de batrani, situat la marginea Bucurestiului. Femeia care a lansat pe banda rulanta nume mari din moda viseaza sa mai scoata o colectie.

Mama Zina (77 de ani) a discutat cu Catalin Botezatu si au stabilit sa lanseze impreuna o noua colectie.

“Va multumesc frumos pentru aceasta surpriza. Toata viata am fost energica. Sunt la curent cu tot ce se intampla in showbiz. Sunt la curent cu absolut tot, chiar daca stau aici. Imi este dor de moda, dar eu sper sa mai fac ceva.

Citeste si   Iata ce spune Zina Dumitrescu despre aparitiile Iuliei Albu!

A venit Catalin Botezatu si mi-a promis ca o sa facem o colectie impreuna. Sunt de 2 ani la acest camin. Toti fostii mei copii sunt alaturi de mine, Rodica, dar si Catalin Botezatu. Au venit aici de ziua mea. Fiul meu a venit si el cu toata familia”, a povestit Zina pentru La Maruta.

Chiar daca este retrasa din showbiz si duce o viata linistita, mama Zina are o durere pe care nu si-o poate alina. Ii este foarte dor de sotul ei , Costin Dumitrescu, care a murit.

Citeste si Creatoarea de moda Zina Dumitrescu, batuta crunt si bagata in coma de fostul sot

“Copiii vin si ma scot in oras. Mai mergem cateodata la un restaurant. Nu mi-e dor de lumea mondena pentru ca m-ar obosi toata agitatia aia. Dorinta mea era sa traiasca sotul meu. Imi este foarte dor de el si asta nu o sa treaca niciodata. Plina de viata am fost mereu”, a mai declarat Zina Dumitrescu.

Adauga un comentariu