Stiri si curiozitati

Zina Dumitrescu, uitata de cei apropiati? Fara parastas, la 40 de zile de la moarte!

Publicat: 07 mai 2019

Parastasul de 40 de zile pentru Zina Dumitrescu, anuntat de directorul azilului unde s-a stins fosta creatoare de moda, a fost inlocuit cu o petrecere data de Ion Cassian cu ocazia zilei sale de nastere. 

”Eu o sa ma ocup de parastasul de 40 de zile. O sa il fac la azil. Nu stiu ce are de gand Catalin. Daca si el va face ceva in acest sens”, declara pentru Libertatea directorul azilului, imediat dupa incinerarea Zinei Dumitrescu. Surpriza, insa! 

Pomana anuntata de Ion Cassian, care ar fi trebuit sa aiba loc in acest weekend, va fi inlocuita cu o petrecere data de acesta cu ocazia zilei sale de nastere. 

”Sambata o sa-mi serbez ziua de nastere. De parastas nu stiu nimic. O sa intreb fetele ce au facut”, ne-a declarat directorul azilului, care promisese ca se va ocupa de pomenirea mamei Zina si anuntase inclusiv o slujba religioasa pentru aceasta. 

Nu are un loc unde sa i se aprinda o lumanare! 

La randu-i, fiul Zinei Dumitrescu nu a anuntat nimic in acest sens. Singurele care s-au gandit sa o pomeneasca sunt fostele sale manechine. Doar ca ele nu au nici macar unde sa-i aprinda o lumanare. Asta intrucat baiatul fostei creatoare, Catalin Negreanu, a decis sa incinereze trupul mamei sale si nimeni nu stie ce s-a intamplat cu cenusa. 

Zina Dumitrescu s-a stins din viata pe data de 28 martie, la 82 de ani, la azilul din Ghermanesti unde-si petrecuse ultimii ani. 
 loading...

Adauga un comentariu