Magazin

Ziua perfecta pentru o femeie: 82 de minute de socializare, 56 pentru cumparaturi si 36 minute de munca

Publicat: 22 oct. 2012
1

Pentru o mama care lucreaza ai spune ca o zi perfecta ar insemna sa fie rasfata la un centru spa. Dar nu este chiar asa. Se pare ca cea mai mare prioritate a femeilor ar fi relatiile amoroase, pentru care si-ar dori 106 de minute in fiecare zi, dupa cum se arata intr-un studiu.

In acest studiu, peste 900 de femei, cu o varsta medie de 38 de ani, au fost intrebate ce fac in fiecare zi, dar si ce si-ar dori sa faca, stabilindu-se „ziua perfecta pentru o femeie„.

Astfel, in aceasta zi perfecta o femeie ar prefera sa doarma 8 ore, apoi sa petreaca 106 minute cu partenerul de viata. Urmatorul lucru pe lista preferintelor ar fi statul la computer/laptop, care ar insuam 98 de minute. De asemenea o femeie ar aloca 82 de minute pentru socializare cu prietenii, 78 minute pentru relaxare, 56 de minute pentru cumparaturi si 57 minute pentru a vorbi la telefon. In schimb o femeie ar lucra doar 36 de minute, iar alte 68 le-ar petrecere facand sport. 75 de minute ar fi alocate mancatului, 50 minute gatitului.

Totusi, daca femeilor li s-ar permite sa fie mai delasatoare atunci ar lucrurile s-ar schimba: pentru curatenie ar fi alocate doar 2 minute pe zi, in timp ce alte 2 ar fi alocate pentru copii, iar pentru munca nu ar fi alocat nici un minut.

Cercetatorii de la Universitatea Bremen au declarat: „Cu cat o persoana are un nivel de viata mai ridicat cu atat petrece mai mult timp cu prietenii sau rudele si mult mai [utin timp cu seful sau colegii de munca”.

Tags:
Adauga un comentariu